Jouw droomwoning onze kant-en-klare woningexpertise

Er zijn heel wat manieren om jouw droomwoning te realiseren. Van ruwbouwwerken en casco bouwen tot je thuis helemaal instapklaar is. Bij Tim Building staan we je graag bij met onze woningexpertise in elke stap van het bouwproces, van grondwerken tot de uiteindelijke afwerking.

Wat is een kant-en-klare woning?

Naast ruwbouwwerken en casco bouwen voorzien we bij Tim Building ook de afwerking van jouw droomwoning. Dat wil zeggen dat we dan ook technieken zoals sanitair, elektriciteit en ventilatie in orde maken. Maar ook de bezettingswerken, vloeren en binnen schrijnwerk coördineren we.

Voor een kant-en-klare woning zoeken we samen met jou naar de gewenste afwerkingen en geven we je advies op maat. We volgen de wettelijke eisen op en zorgen ervoor dat je thuis binnen 30 jaar nog even duurzaam is. Daarom werkt Tim Building alleen maar samen met gespecialiseerde partners die garant staan voor een kwalitatieve afwerking van jouw droomhuis.

Verschil sleutel-op-de-deur woning en kant-en-klare woning

Na de ruwbouwwerken van je droomwoning komt de wind- en waterdichte fase. Het dak en de buitenschrijnwerkerij worden afgewerkt waardoor je woning stilaan vorm krijgt. Nu is het tijd voor de afwerkingsfase! Bij een kant-en-klare woning bepaal je alles zelf, wat voor veel mensen keuzestress geeft. Het is dan ook een tijdrovende zoektocht naar geschikte specialisten voor elke specifieke tak van de afwerking. En dan hebben we het nog niet over de planning en uitvoering. Bij Tim Building hoef je daar allemaal geen zorgen over te maken! We helpen je met veel plezier verder met onze kant-en-klare woningexpertise.

Bij Tim Building leveren we geen standaard bouwpakketten, maar wel op maat gemaakte droomwoningen. Je bent bij ons niet gebonden aan standaardafmetingen en materialen. We kijken samen naar de gewenste afwerkingen en stijlen zodat jij geen stress hebt bij het kiezen. Weet je nog niet wat je wil? Dan geven we je bij Tim Building graag advies! We bezorgen je een volledige en overzichtelijke prijsofferte zodat je niet voor onvoorziene meerkosten komt te staan. Je kiest ook zelf welke fases we voor je uitvoeren en je bent steeds welkom op je bouwproject.

Voordelen van een kant-en-klare woning

Er zijn heel wat voordelen bij het kiezen voor een kant-en-klaar huis bij Tim Building. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar verschillende vakmannen om je thuis helemaal in orde te maken. Je hebt ook maar één aanspreekpunt tijdens het hele bouwproces van je droomwoning. Patrick coördineert alle werkzaamheden en staat je met veel plezier te woord bij vragen. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat alles vlot verloopt.

Met onze expertise in kant-en-klare woningen helpen we je bij Tim Building steevast met het maken van de juiste keuzes en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking van je project. Als erkend aannemer staan wij ook steeds garant voor de uitgevoerde werkzaamheden. Zo geniet jij met een gerust hart van een kwalitatief afgewerkte thuis.

Ben jij nog op zoek naar een aannemer die jouw bouwwensen omzet naar je droomwoning? Dan ben je bij Tim Building aan het juiste adres! Contacteer ons gerust.