Bouwbedrijf nieuwbouw en renovatie

Bouw of verbouwplannen?

Een fundering laten gieten? Verbouwen? Kant-en-klaar? Het bouwteam van Tim Building spant zich elke dag in om bouwpareltjes af te leveren. Met een passie voor verfijnd ruwbouwwerk en winddichte ruwbouw realiseren wij mee uw droomwoning of –appartement, waarbij we de planning heel kort opvolgen.

 • Een stevige fundering voor een huis om lang van te genieten

  De ruwbouwfase

  Rioleringswerken en funderingen zijn een belangrijk deel van de ruwbouw. Het plaatsen van een nieuwe riolering of het vernieuwen van oude rioleringen laat u beter aan een specialist zoals Tim Building. Wij verzorgen betonwerken, maar ook alle verbouwings- en renovatiewerken. Indien nodig doen we eerst aangepaste grondwerken om zo een stevige basis voor uw woning te bouwen.

 • Een mooie basis als start van uw droomwoning

  Water en -winddichte/casco woningen bouwen

  Wij leveren uw nieuwbouw winddicht of casco op, dus voorzien van alle buitenschrijnwerk, inclusief ramen en deuren. Ook structurele dakwerken behoren tot onze specialiteiten (dakconstructie, dakbedekking en aanpassingen). Zo is uw huis binnen volledig beschermd en is het waterdicht. Onze metselwerken zijn van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw maar ook voor metselwerk bij renovatie. 

 • Een afgewerkte droomwoning met alles erop en eraan

  Kant en klare woningen

  Bouwen aan je (t)huis: we doen niets liever! Ruwbouw, dak, buitenschrijnwerk, technieken, afwerking… en nog zoveel meer? Check! Wij zorgen er graag voor dat jouw bouwproces vlotjes verloopt en dat je binnenkort kan intrekken in je nieuwe of gerenoveerde droomwoning!

  Op zoek naar een aannemer die jouw bouwwensen omzet naar je droomwoning? Bij ons ben je aan het juiste adres.