Ruwbouw met Tim Building: zo verloopt het!

Een stevige fundering voor een huis om lang van te genieten

Jouw droomhuis begint bij een stevige basis om op te bouwen. Tijdens de ruwbouwfase leggen we daar graag de grondbeginselen van jouw wind- en waterdichte huis. Maar wat kost zo’n ruwbouw eigenlijk? Wat gebeurt er net tijdens de ruwbouwfase? Hoe verloopt zo’n proces? We leggen het je hieronder graag allemaal uit.  

Op zoek naar een aannemer die jouw ruwbouwwerken van A tot Z uitvoert en opvolgt? Bij ons ben je aan het juiste adres.  

Ontzorgd: van je grondwerken tot je metselwerken en je ramen en dak

Wat is ruwbouw?

Ruwbouw: een term waar vaak wat verwarring over bestaat. Maar eigenlijk is het vrij simpel. Bij Tim Building zorgen we er tijdens een ruwbouwfase voor dat je voorzien bent van een wind- en waterdichte woning. Dat bestaat uit: 

  • Grondwerken: we leggen je riolering aan of renoveren hem (lees er hier meer over) 

  • Metselwerken: stevige funderingen zijn cruciaal om je gebouw stabiel op te bouwen (lees er hier meer over). Een ondergrond, kelder, stevige buitenmuren… Je kan op ons rekenen! 

  • Buitenschrijnwerk en dak: degelijke ramen en een stevig dak mogen uiteraard niet ontbreken bij een wind- en waterdichte woning. Ook daarvoor kan je op ons vertrouwen. Wat is wind- en waterdicht bouwen?  

Wanneer je dat wenst, kan je ook een verdere afwerking vragen. We bespreken het graag met jou!  

De beste kwaliteit aan de beste prijs

Hoeveel kost een ruwbouw?

Hoeveel een ruwbouw voorzien kost bij jouw woning, hangt natuurlijk af van heel wat verschillende factoren. Denk aan materiaalkeuze, grootte van je woning,... We snappen dan ook dat een inschatting voor jou best moeilijk kan zijn om te maken. Daarom willen jouw wensen en mogelijkheden grondig met je doornemen alvorens we aan de slag gaan. Zo kunnen we je een nauwkeurige all-in offerte bezorgen. 

 

Merken we tijdens de ruwbouwfase onverwachte zaken op? Dan communiceren we daar open en helder met jou over. Zo kan jij er zeker van zijn dat je nooit voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. 

Waarom (ruw)bouw je met Tim Building?

Simpel: omdat je bij ons kan bouwen in alle vertrouwen.  

  • Planning en opvolging zijn key:  we volgen elke fase van je ruwbouwwerken nauwgezet op.  

  • Een vlotte communicatie is alles: daarom communiceren we met jou over elke stap. 

  • Vertraging is een no-go. De bouwfases lopen mooi in elkaar over en we werken snel en efficiënt.  

  • Kwaliteit staat voorop: we gaan verder dan enkel de wettelijke normen en bezorgen jou een woning waar je ettelijke jaren van kan genieten!  

  • Teamwork, dreamwork: het zou zomaar eens onze leuze kunnen zijn. We bouwen aan je huis met een team vol experts die graag doen wat ze doen. En dat zie je! 

Nieuwsgierig?

Ontdek wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen