Ruwbouw in woningbouw

Een stevige fundering laten maken?

De ruwbouw is ongetwijfeld de belangrijkste bouwfase voor de structuur, de stevigheid en de afdichting van uw woning. Zowel voor de voorbereidingswerken als voor het plaatsen van leidingen, septische putten of waterputten kunt u ons contacteren. Ook het herstellen en vernieuwen van oude rioleringen zijn bij ons in goede handen. 

Stukje vakwerk onder de grond

Aanleg en renovatie van rioleringen

Rioleringswerken voeren we strikt volgens de normen uit, zowel de plaatsing en vervanging, als de reparatie van rioolbuizen en -leidingen, putten en deksels. Ook het vernieuwen van oude rioleringen, het plaatsen van infiltratiekratten en de aansluitingen op het rioolnet zijn bij ons in goede handen. We gebruiken duurzame materialen voor een lange levensduur.

Betonwerken van de hoogste kwaliteit

Kwaliteitsvolle funderingen in Lier en omgeving

Funderingen spelen een cruciale rol bij de bouw van uw woning. Zij zorgen voor de stabiliteit van het gebouw. Het bekisten, storten en afwerken van het beton doen we uiterst nauwkeurig, met eigen personeel en eigen materieel. Voor funderingsbeton, ruwe of gladde betonplaten of betontrappen bent u bij Tim Building dus aan het juiste adres.

Nieuwsgierig?

Ontdek wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen