Een krak op onze werven : Patrick Huybrighs

Elke dag opnieuw spannen onze ervaren vakmensen (Tim Building telt circa 20 medewerkers) zich in om verfijnde kwaliteit en service te leveren. Onze klanten vertrouwen daarbij op de hand- en spandiensten van een echte krak. Maak kennis met een van onze werfleiders, Patrick Huybrighs.

Uw vertrouwenspersoon op de werf

Patrick die in Lier woont, is sinds november 2019 aan de slag bij Tim Building. Hij bracht 25 jaar expertise mee want hij doorzwom al heel wat watertjes in de bouw. Patrick is geboren en getogen in het bouwvak: zijn vader was een doorgewinterde bouwaannemer. Als werfleider is hij de vaste contactpersoon van onze klanten en begeleidt hij mee onze projecten. Hij volgt de status van de werkzaamheden, bestellingen en de planning op. U zult hem dus regelmatig op onze werven vinden. 

“Als werfleider zorgt Patrick ervoor dat u blij bent voor Tim Building te hebben gekozen.”

Van bouwplannen tot oplevering

Patrick is dus uw vertrouwenspersoon tijdens de werken. Vanaf het opstellen van de bouwplannen tot en met de uiteindelijke oplevering van het appartement of  woning. Tijdens de volledige duur van het project volgt hij alles met raad en daad op. 

Spilfiguur bij uw nieuwbouw, aanbouw of bijgebouw

Als werfleider is hij dus een echte spilfiguur. Want zoals u weet , werkt er een groot aantal vaklui mee aan (de ruwbouw, nieuwbouw of verbouwing van) een woning: grondwerkers, metselaars, timmerlui, dakwerkers, … Patrick zorgt ervoor dat hun werkzaamheden netjes worden gecoördineerd. Kortom, Patrick zorgt er mee voor dat u blij bent voor Tim Building te hebben gekozen!