Echt bouwen in alle vertrouwen: Tim Building is erkend aannemer

Een aannemer vinden waarop je blindelings kan vertrouwen gedurende het hele bouwproces? Dat kan een knap lastige opgave zijn. Want hoe kan jij erop vertrouwen dat mooie woorden niet gewoon praatjes zijn? Hoe krijg jij de garantie dat je ook echt met de juiste partij werkt?  

Wel, door concrete bewijzen op te zoeken bijvoorbeeld. Wil je bijvoorbeeld bekijken hoe Tim Building bouwt, dan kan je een kijkje nemen bij de woningen die we reeds neergezet hebben. Dat vertelt je al heel wat over onze expertises. Maar er is meer: niet alleen onze realisaties spreken voor zich, we dragen ook het kwaliteitslabel ‘Erkend Aannemer’. Daar vertellen we je er graag meer over.  

Benieuwd naar hoe we onze expertises inzetten voor jouw woning? Ontdek het hier! 

Erkend Aannemer: what’s in a (label) name? 

De erkenning tot ‘Erkend Aannemer’  is een kwaliteitslabel. Aannemers die dit label willen verkrijgen, moeten aan een aantal voorwaarden voldoen betreffende technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit.  

Om Erkend Aannemer te worden in Vlaanderen moet je dus met andere woorden heel wat cijfers, maar ook andere bewijsmaterialen kunnen voorleggen die bevestigen dat jij dit kwaliteitslabel verdient. Daarna buigt een commissie zich over de beslissing. Je mag er dan ook van uitgaan dat zo’n label verkrijgen geen simpele zaak is en dat het bijgevolg dus ook te vertrouwen is.  

 

De kernwaarden van Tim Building 

Hoe komt het dan dat Tim Building dit label toegewezen kreeg? Wij zien dit als een mooie samenwerking tussen onze teamspirit, onze toewijding aan elk project en ons ongeremd enthousiasme.  

Maar zoals we eerder vermeldden, zijn woorden geen daden - daarom lijsten we voor jou graag op met welke kernwaarden we in het achterhoofd ook voor jouw bouwproject aan de slag gaan vanaf dag 1: 

  • Bij Tim Building vinden we het belangrijk om te luisteren naar jouw noden en wensen. Alleen zo komen we samen tot de meest duurzame oplossingen voor jouw bouwproject. 
  • Expertise en jarenlange ervaring! Dat zit diep geworteld in het DNA van Tim Building. Onze opgeleide en enthousiaste vakspecialisten realiseren jouw droomwoning en werken hem af tot in de puntjes. 
  • Transparante communicatie en planning is alles! Daarom hanteren wij een vast aanspreekpunt die met jou helder en duidelijk communiceert over elke fase van jouw bouwproject. Vragen? Bezorgdheden? We horen het graag, en zoeken snel naar een oplossing. 
  • Orde & netheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar staat Tim Building voor. Op de werf, in de boekhouding en administratie en wanneer we communiceren. 
  • Jouw tevredenheid staat voor ons centraal. We luisteren daarom graag naar jouw feedback, en nemen hem onmiddellijk mee! 

 

Wij zorgen graag voor duurzaamheid: van op de werf tot in je woning. Zo kan jij zo lang mogelijk profiteren van een woning die jou de grootste hoeveelheid comfort biedt.  

Ook bouwen met Tim Building? 

Helemaal overtuigd om ook met jouw bouwproject naar ons te stappen? We hebben niets liever! Vraag makkelijk jouw offerte op maat aan, of neem contact op. Dan ontvangen we jou graag op ons hoofdkwartier om te kijken hoe we jouw bouwdromen op de best mogelijke manier kunnen omzetten in jouw droomwoning! 

Neem contact op met Tim Building!