Visie & Missie

Visie

Tim Building streeft ernaar het meest betrouwbare bedrijf in de regio Antwerpen te zijn voor winddichte ruwbouw tot sleutel-op-de-deur projecten. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop, samen met duurzaamheid en precisie. Wij bieden onze klanten graag een levenslange, zorgeloze ervaring. Zo streven we naar een toekomst waarin we synoniem staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de bouwsector.

Missie

Wij bouwen duurzame gebouwen die bescherming, comfort en rust bieden aan gezinnen en rendement voor investeerders. We staan voor een persoonlijke aanpak, duurzaamheid en kwaliteit. Zo zorgen we met onze ervaren vakspecialisten voor de woningen van morgen.

 

Onze waarden

  • Betrouwbaarheid: klanten kunnen op ons rekenen voor consistente, correcte oplevering en vlotte communicatie gedurende het hele bouwproces.
  • Kwaliteit: we leveren uitsluitend werk van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen en vakmanschap.
  • Collegialiteit: samenwerking staat centraal in ons bedrijf, waarbij elke medewerker zijn of haar unieke vaardigheden bijdraagt aan het succes van het project.
  • Orde & netheid: wij zorgen ervoor dat onze werkplekken altijd schoon en georganiseerd zijn, wat bijdraagt aan een efficiënte en veilige werkomgeving.
  • Inzet: ons team werkt hard en met liefde voor het vak om elk project succesvol en tijdig af te ronden.

 

Voor meer info en realisaties surf naar onze website!

www.timbuilding.be