Sleutel-op-de-deur
met Tim Building

Afwerking tot in de details

Tim Building staat bekend voor de realisatie van sleutel-op-de-deurwoningen: huizen die tot in het detail zijn afgewerkt: ruwbouw, plaatsen van raamschrijnwerk, vloeren, interieurschrijnwerk en voorzien van badkamer en elektriciteit. Een goede keuze als je van nieuwbouw houdt, maar geen tijd of zin hebt om het hele bouwproces te begeleiden. Je hoeft je ook niets aan te trekken van de administratieve rompslomp.

Tim Building regelt het voor u

Elektriciteit, sanitair, isolatie, ventilatie, …

Uw nieuwbouw moet voldoen aan alle eisen op vlak van isolatie, ventilatie en elektro- en sanitaire technieken. Reken op Tim Building en zijn partners om alles in goede banen te leiden. Dankzij Tim Building kom je niet voor verrassingen te staan want je staat in voortdurend contact met onze werfleider. Je verliest geen tijd met het zoeken naar aannemers en het vergelijken van offertes. Wij regelen het voor u, zo slaapt u op beide oren. 

Tim Building, uw renovatiebedrijf

Verbouwingswerken of woninguitbreiding?

Een woning gekocht en nog heel wat renovatiewerk voor de boeg? Denkt u aan het vergroten van uw woning? Wij volgen de renovatie van uw woning of appartement op van a tot z, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met als resultaat: een huis of appartement waarin u graag thuiskomt.

Kwalitatieve oplevering

Gerealiseerde projecten