Kant-en-klare woning met Tim Building

Afwerking tot in de details

Tim Building staat bekend voor de realisatie van kant-en-klare woningen: huizen die tot in de kleinste details zijn afgewerkt: ruwbouw, raamschrijnwerk, vloeren, interieurschrijnwerk en voorzien van sanitair en elektriciteit. Daarnaast kunt u onze vakmannen inroepen voor verbouwingen, een woninguitbreiding en aanbouw.

Tim Building regelt het voor u

Elektriciteit, sanitair, isolatie, ventilatie, …

Uw nieuwbouw moet voldoen aan alle eisen op vlak van isolatie, ventilatie en elektro- en sanitaire technieken. Reken op Tim Building en zijn partners om alles in goede banen te leiden. Dankzij Tim Building kom je niet voor verrassingen te staan want je staat in voortdurend contact met onze werfleider. Je verliest geen tijd met het zoeken naar aannemers en het vergelijken van offertes. Wij regelen het voor u, zo slaapt u op beide oren. 

Tim Building, uw renovatiebedrijf

Verbouwingswerken of woninguitbreiding?

Een woning gekocht en nog heel wat renovatiewerk voor de boeg? Denkt u aan het vergroten van uw woning? Wij volgen de renovatie van uw woning of appartement op van a tot z, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met als resultaat: een huis of appartement waarin u graag thuiskomt.

Kwalitatieve oplevering

Gerealiseerde projecten