Landelijke nieuwbouwwoning in de groene omgeving van Duffel

  • Bouwsoort
    Landelijk
  • Type gebouw
    Nieuwbouw
  • Locatie
    Duffel

Goede referenties en goede indrukken bij aannemer Tim Building

Familie en vrienden vertelden het hen op voorhand, Kaatje en Egon ondervonden het daarna zelf in levende lijve - bij Tim Building wordt alles uiterst professioneel aangepakt! Vanaf het eerste contact was het koppel naar eigen zeggen dan ook erg onder de indruk van de transparante en professionele manier waarop Tim Building te werk gaat.

Zelf je landelijke woning bouwen? Zo komen we in contact met elkaar!

Een authentieke en landelijke nieuwbouwwoning in Duffel

Kaatje en Egon hadden een duidelijke visie voor ogen toen ze samen met Tim Building begonnen aan dit uitgebreide bouwproject. Wat ze wouden? Een mooie, authentieke nieuwbouwwoning met een duidelijke landelijke toets. En dat is exact wat Tim en zijn team mogelijk hebben gemaakt!

Hoe die landelijke visie dan tot leven kwam? Dat heeft veel met de verschillende landelijke elementen te maken die mee in het huis verwerkt werden. Zo zijn er bijvoorbeeld boomse pannen, muurankers en ook een kalei bekleding op de muren… Kortom: alles om van deze woning een uiterst gezellige plek te maken!

Hun favoriete plekje? Da’s ongetwijfeld de grote open leefkeuken waar ze met het hele gezin gezellig kunnen samenhokken. Maar eigenlijk vinden Egon en Kaatje dan het totaalplaatje vooral klopt. Een woning die past bij het hele gezin? Check!

Omgeven door het groen en toch bereikbaar is Duffel de ideale uitvalsbasis voor het gezin. Hun ouders wonen op een steenworp van de deur, en de omgeving sluit perfect aan bij de landelijke stijl die het koppel koos voor hun nieuwbouw. Een winnende combinatie? Dat is zeker!

 

Alle expertises van Tim Building leren kennen? Je vindt ze hier!

Een goede opvolging en meer - Egon en Kaatje zijn tevreden klanten!

Over hun nieuwe stek zijn Kaatje en Egon dus razend enthousiast - en dat begrijpen we! Beiden vinden het dan ook het vermelden waard dat de service van Tim Building uitstekend was. En dan vooral over de opvolging gedurende het hele bouwproces zijn ze beiden enorm tevreden.

Wil jij ook een vliegensvlugge offerte in je mailbox? Vraag je offerte aan