Plannen voor een ruwbouw? Met aannemer Tim Building verloopt alles vlot

Een nieuwe woning plaatsen? Daar komt heel wat bij kijken, en dat vanaf het prille begin. Maar wat is een ruwbouw? Wat kost een ruwbouw? En hoe gebeurt zoiets winddicht? We leggen het je graag uit.

Ben je op zoek naar een aannemer die de volledige planning en opvolging van jouw ruwbouw op zich neemt? Dan kan je alvast rekenen op Tim Building.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wat behoort tot ruwbouw?

Wat is ruwbouw en wat niet? Hier is vaak wat verwarring over. Héél simpel! Bij Tim Building noemen we een ruwbouw ook wel een wind- en waterdichte basiswoning of casco woning.  We doen de grondwerken, metselwerken en leveren ook de ramen en het dak. Op aanvraag kan de verdere afwerking ook besproken worden.

Jouw ruwbouw laten zetten door Tim Building heeft tal van voordelen:

  • Alles in één hand! De planning en opvolging van jouw ruwbouw ligt volledig bij de aannemer
  • Communicatie is alles: Tim Building bespreekt graag de planning en oplever details samen met jou voordat de ruwbouw start.
  • Geen vertraging! De bouwfases lopen in elkaar over.
  • Bij Tim Building is er oog voor wettelijke normen en een onberispelijke kwaliteit.
  • Ideaal voor doehet-zelvers! Jij kunt na de oplevering van de ruwbouw, jouw droomwoning afmaken naar jouw wensen.

Benieuwd hoe we dit waarmaken? Neem een kijkje bij de realisaties

Hoe lang duurt een ruwbouw bij Tim Building?

Bij Tim Building zorgen we ervoor dat we bij de bouw van jouw winddichte woning, de verschillende bouwfasen zo kort mogelijk op elkaar laten volgen. Daarbij houden we voldoende rekening met het noodzakelijk uitdrogen van de ruwbouw.

De duur van een ruwbouw kan natuurlijk sterk variëren en afhangen van verschillende factoren. Bij Tim Building kun je alvast rekenen op een 16-tal weken om jouw ruwbouw te realiseren. Daaronder vallen:

  • de grondwerken;
  • de fundering;
  • de metselwerken;
  • de riolering;
  • het dak.

Na het plaatsen van de dorpels kan het buitenschrijnwerk (de ramen en deuren) opgemeten worden. Vanaf dan rekenen we op 8 tot 12 weken voor productie en plaatsing daarvan. Je ziet het, jij kan er zeker van zijn dat we vlot werken.

Wat kost een ruwbouw?

De kostprijs van een ruwbouw hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Denk aan de materiaalkeuze. Bij Tim Building zijn we ons bewust van het feit dat dit geen kleine investering is. Daarom komen we graag langs om jouw wensen en mogelijkheden grondig te bespreken voor jouw ruwbouw. Daarna stellen we stapsgewijs een offerte op met alle kosten.

Lopen we tijdens de bouwfasen van jouw winddichte woning tegen iets aan? Dan communiceren we dit altijd meteen naar jou en zoeken we naar een oplossing. Zo kom je ook niet voor onverwachte kosten te staan.

Benieuwd naar onze expertise van het bouwen van een winddichte woning? Neem een kijkje bij onze realisaties!

Jouw ruwbouw tegen de beste prijs en aan de beste kwaliteit!

Zie jij jouw winddichte woning al voor je? Ben je helemaal overtuigd van een samenwerking met Tim Building? We horen het graag!

Geef ons gerust een seintje. Dan gaan we samen rond de tafel zitten en bekijken we hoe we jouw bouwdromen tot leven brengen.

Helemaal overtuigd? Vraag jouw offerte aan!

 

 

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan