Nieuwbouwwoning in Emblem

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Modern strak
  • Locatie
    Emblem

Aannemer Tim Building: een absolute aanrader!

Het eerste wat je doet bij het bouwen van je droomwoning? Op zoek gaan naar dé perfecte bouwpartner om mee samen te werken. Zo was dat ook voor Tim en Jolien toen ze besloten om zich in Emblem te vestigen.

Op aanraden van hun architect kwamen ze bij Tim Building terecht. Ze boekten een kennismakingsgesprek in, vertelden het team enthousiast over hun visie en voilà: een nieuwe samenwerking was geboren! Het resultaat? Een super moderne nieuwbouw woning met grote ramen en heerlijk veel lichtinval!

Gezonde zenuwen vielen direct weg vanaf het eerste gesprek - volgens Tim en Jolien. Ze voelden het meteen – hier zit het goed! Wat hen over de streep trok? De sympathieke en sociale ontvangst van eigenaar Tim.

Vol passie en kennis vertelde hij hen hoe Tim Building de perfecte compagnon is om hun nieuwbouw aan toe te vertrouwen. En dat deden ze – met hun twee als gelukkige huiseigenaars als gevolg.

Klaar voor een kennismaking? Neem hier contact op!

Complimenten voor deze nieuwbouwwoning

Hét belangrijkste voor Jolien? Het hebben van natuurlijk licht! En die wens werd ingevuld. Tim Building plaatste grote ramen in hun nieuwe, moderne woning. Zo kunnen ze genieten van lichtinval, zelfs op de meest donkere dagen wanneer het buiten maar grauw en grijs is. Want natuurlijk licht, dat kan je nooit teveel hebben!

En terwijl Jolien genoot van haar nieuwe uitzicht op de tuin en de overvloed aan licht, kwamen de complimenten van vrienden en familie uit een onverwachte hoek. Ondanks het feit dat de moderne look van de woning in de smaak viel - waar Tim en Jolien zich wel aan verwachtten - werd iedereen verliefd op hun prachtige metselwerk! Aan vakkundig werk en een heleboel expertise alvast geen gebrek. 

Benieuwd wie dat zo vakkundig gedaan heeft? Ontmoet onze metsers!

En vlotte samenwerking met aannemer en architect

Wat Jolien vooral onthoudt van de samenwerking met Tim Building? De goede communicatie. Tussentijdse updates? Check. Belangrijke vragen die meteen een antwoord krijgen? Check!

Op elk moment staat het team paraat om je te informeren. En niet alleen met hen - maar ook met andere partijen ging de communicatie vlot. Zo zat Tim Building bijvoorbeeld wekelijks samen met de architect om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verliep!

Dit koppel is dus alvast hélemaal overtuigd. Tim Building was dé perfecte partner waarnaar ze op zoek waren. Mochten zij opnieuw voor de keuze staan, dan kozen ze opnieuw voor Tim Building!

Ook overtuigd van een samenwerking met Tim Building? Contacteer ons!