Bouwen in en rond Lier doe je met aannemer Tim Building!

Bouwen in vertrouwen, dat doe je met Tim Building. Van het eerste idee tot de uiteindelijke afwerking, voor iedere stap kan je rekenen op echte professionals. Ruwbouw of afgewerkte sleutel-op-de-deur woning? Of verbouwingen op de planning? Tim Building realiseert alle bouwprojecten in de omgeving van Lier met de grootste zorg en toewijding!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer Tim Building!

Echt Liers bouwbedrijf uit met oog voor kwaliteit!

Bij Tim building beschouwen we de kwaliteit van jouw bouwwerken als onze grootste prioriteit!

Onze medewerkers worden daarom bijvoorbeeld continu bijgeschoold. Zo blijven we allemaal - van bouwvakker tot Tim zelf - op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en kunnen we ook van jouw bouwproject in Lier een succes maken!

Tijdens het bouwen nemen we jou bovendien graag mee in elke stap van ons bouwproces. We snappen dat een bouwproces niet lineair verloopt, maar onderhevig is aan veranderingen. Op elk gegeven moment zijn we daarom ook bereikbaar voor jou en staan we je graag bij met onze expertise.

We willen bovendien ook altijd  aan de strengste normen voldoen qua duurzaamheid, want ook dat vinden we énorm belangrijk. Niet aan de normen voldoen - dat is geen optie!

Wil je meer weten? We leiden je graag rond op één van onze werven in de buurt.

 

Nieuwbouwproject, renovatie of ruwbouw in Lier?

Heb jij gekozen voor een nieuwbouwproject? Een open of gesloten winddichte ruwbouw? Voor een kwalitatief afgewerkte sleutel-op-de-deur woning? Voor een grondige renovatie? Wat jij ook verkiest, bij Tim Building weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Met een team van meer dan 20 vakmensen staan we elke dag voor jou paraat bij Tim Building. Vakwerk dat elke verwachting overtreft? We slagen er keer op keer in, al zeggen we het zelf!

Vraag snel een offerte aan voor jouw bouwproject in Lier!

 

Maak jouw bouwproject in Lier en omstreken helemaal af met een aanbouw of terras

Buiten of binnenwerk? Bij Tim Building vinden we beiden minstens even belangrijk! Wil je dus  nog net dat stapje verder gaan in je woning? Een aanbouw of terras maakt hem helemaal af én helemaal summerproof!

Genieten van de heerlijke zomermaanden op jouw eigen terras? Proeven van het eerste lentezonnetje vanuit jouw veranda? Niets is onmogelijk. Jouw wensen krijgen alle aandacht en jouw dromen worden professioneel en vakkundig uitgewerkt.

Tim Building toont je graag alle mogelijkheden en bouwt, verbouwt en renoveert jouw droomwoning!

Wacht niet langer en vraag nu jouw offerte aan bij Tim Building!

Ruwbouw, nieuwbouw, winddicht

Bouwbedrijf uit Lier bouwt met stijl

Of u nu een open of gesloten (winddichte) ruwbouw wil, een kant-en-klare woning of een renovatie. U weet dankzij Tim Building altijd precies waar u toe aan bent. Ons doel? Kwaliteit leveren! Met op het eind: uw tevreden en trotse glimlach!
 

Topteam dat bouwzorgen wegneemt 

Houten aanbouw of terras in Lier 

Zaakvoerder Tim Van Dessel is maar wat trots op zijn team van een 20-tal ervaren vakmensen: metsers, specialisten in ruwbouw, werfleiders, ploegbazen en planners. Allemaal zorgen we voor vakwerk van de bovenste plank. Gaat u voor een ruwbouw, een houten aanbouw, een nieuw terras of kant-en-klaar? Ons team zorgt voor een correcte afwerking, helemaal volgens uw wensen.