Winddichte woning Lier

Deze winddichte woning in Lier - een bedrijfswoning met puntdak in agrarisch gebied - is nog in volle afwerking. Tim Building zorgde alvast voor de winddichte ruwbouw. “Wij hebben deze woning overgekocht van onze ouders. We waren dus niet van bij de start betrokken bij de bouw(plannen),” zegt bewoonster Danaë Schallenbergh.

Bouwen met respect voor de omgeving

Het uitzicht op de Lierse velden is alvast adembenemend. Ook over de samenwerking met de aannemer zijn de bewoners heel tevreden. “Het team van Tim Building werkte ordelijk en met respect voor de omgeving: alle afval op de bouwwerf werd netjes afgevoerd, de materialen werden vakkundig gebruikt, er was geen hinder voor de buren.”

Duidelijke communicatie met aannemer

“Van meet af aan, vanaf de offerte, was er een heel duidelijke communicatie en een goed overleg. Zo kregen al onze vragen meteen een antwoord. De bouwdocumenten die ik nodig had, werden vlot doorgestuurd.”

“Ook alle bouwtechnische vragen en opmerkingen werden vlot meegenomen tijdens het overleg, zoals het oplossen van een koudebrug of het aanbrengen van een steunbalk zodat we later nog een muur konden uitbreken.”

“Ik vind het overigens knap dat Tim als zaakvoerder makkelijk bereikbaar is: je hoeft geen twee weken te bellen alvorens je hem aan de lijn krijgt. Prima job van Tim en zijn team!”