Wij bouwen alles. Ook aan ons team!

Kan je bedrijf eigenlijk wel Tim Building heten als je geen Team Buildings organiseert? Precies: begin 2020 besloten dat het hoog tijd werd om onze naam eer aan te doen. Toen we enthousiast aan het organiseren sloegen, legde een vervelend virus helaas al onze plannen stil. Wat aanvankelijk enkele weken uitstel leek, werd uiteindelijk anderhalf jaar later. Dat maakte ‘de goesting’ er niet minder op.

Tim Building wordt gedragen door een team van heel diverse pluimage en leeftijd. Met welke activiteit zouden we elke medewerker een plezier kunnen doen en aan de groepssfeer bijdragen?

Extreem quadrijden

Na wat deskundig zoekwerk, viel ons oog op Quadverhuur in Neerpelt. Daar wordt een volledig dagprogramma aangeboden – goed voor een volledige dag uitleven met de voltallige ploeg. We kozen unaniem voor X-treem day: een tocht van 68km met trailbuggy’s en quads.

Ondanks de voorspellingen en belofte van een warme zomerdag vertrokken we onder een grijze hemel richting magazijn, waar ons een heerlijk ontbijt opwachtte. Van daaruit reden we samen met de bus richting Peer. Dat rijmt op sfeer, en die zat er meteen goed in.

Aangekomen op onze locatie (een prachtig natuurgebied!) werden we vriendelijk onthaald door onze gidsen, de quads en de buggy’s. Na wat voorbereidende uitleg over de werking van de quads en een kleine behendigheidsrit, waren we klaar voor vertrek. Een heerlijke tocht van 68 kilometer, dwars door velden, landwegen en bossen.

Geen steen en cement, maar stof en slijk

Kort na de middag hielden we een stop aan de Wedelse Molen te Pelt. Na een grondige afstofbeurt en het zand tussen onze tanden te hebben weggespoeld met een drankje, konden we zonder knarsen onze smakelijke lunch verorberen. Net dan besloot de zon toch nog te verschijnen, wat het enthousiasme over het eerste deel van de dag alleen maar versterkte. Met hernieuwde krachten zetten we onze tocht weer verder, genietend van de natuur, het mooie weer en… nog wat stof.

Bij onze aankomst op het vertrekpunt wachtte ons nog een kleine verrassing: een korte rit door een iets gewaagder parcours. Voor de goede verstaander: bijzonder hobbelig en vooral nat. Nog een laatste gelegenheid om ons innerlijke kind even heerlijk los te laten door slijk en modder. Onze oprechte excuses aan zij die de was toevertrouwd kregen.

Voor herhaling vatbaar

Een fikse opfrissing was nu wel aan de orde, waarna we richting De Hoogmolen in Oudsbergen trokken. Hier werden we verwend met gemarineerde ribbetjes of een rundsburger met frietjes, gevolgd door een dessert. Zei er iemand “voldaan”?

Hebben we onze naam eer aangedaan? Dat is een understatement. Een hele dag lachen, positieve reacties en een heerlijk losse sfeer onder de collega’s. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!