Bouwen in en rond Sint-Katelijne-Waver? 1 adres: Tim building

Bouwen in vertrouwen - dat doe je met Tim Building. Van eerste idee tot oplevering én nadien: bij iedere stap van het bouwproces staan onze professionals voor je klaar. Verkies je een ruwbouw of ga je voor een all-in afgewerkt concept? Misschien heb je wel een leuke verbouwing op de planning staan? Perfect! Tim Building realiseert namelijk alle bouwprojecten in de ruime omgeving van Sint-Katelijne-Waver. Elk project kan rekenen op de grootste zorg en toewijding! Staat jouw droomhuis in of rond Sint-Katelijne-Waver binnenkort ook te pronken op onze site?

Maak kennis met de expertises van Tim Building

Een duurzame thuis bouwen in Sint-Katelijne-Waver? Met Tim Building natuurlijk!

Bij Tim Building beschouwen we – naast veiligheid - de kwaliteit van ieder bouwproject als onze grootste prioriteit! Wist je dat al onze medewerkers daarom zeer regelmatig bijscholingen volgen? Ook in de bouwsector is bijblijven met de laatste tendensen en kennis van de recentste wetgeving cruciaal.

Tijdens zo’n bijscholing leren we nieuwe technieken en worden wijzigingen inzake veiligheid en andere wetgeving toegelicht. Zo blijft iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

Ook wat betreft duurzaam bouwen, laten we je niet in de kou staan. Vandaag is duurzaam bouwen allang geen luxe meer. Nee, ‘t is een absolute must. Om de stijgende energiekosten en de milieu-impact het hoofd te bieden, zetten we bij Tim Building volop in op hernieuwbare technieken, de juiste isolatie en bouwmaterialen enz.

Daarnaast nemen we je graag mee doorheen het gehele bouwproces. In welke fase bevindt het project zich? Wie is waar mee bezig? Een bouwproces verloopt zelden lineair, dus inspelen op onvoorziene omstandigheden is een must. Laattijdige oplevering of verkeerd materiaal geleverd? Wij regelen het! Dankzij onze expertise spelen we feilloos in op veranderingen of uitdagingen en kijk jij zorgeloos toe vanop de zijlijn. Bij Tim Building is jouw project in veilige handen!

Maak kennis met het topteam!

Bouwen met de glimlach: daar mag je bij aannemer Tim Building zeker van zijn!

Ben je gevallen voor een modern of landelijk nieuwbouwproject? Wordt het een open, halfopen of gesloten winddichte ruwbouw? Of ga je ineens voor een kwalitatief afgewerkte kant-en-klaar woning? En wat met de renovatieplannen die al zolang op de tafel liggen? Wat jouw project ook inhoudt: bij Tim Building is het in de beste handen. 

Met een team van 15 gemotiveerde vakmensen staan we elke dag paraat om prachtige dingen te realiseren. Op zoek naar vakwerk dat elke verwachting overtreft? Dan moet je bij ons zijn, al zeggen we het zelf!

Interesse? Vraag snel je offerte op maat!

Jouw bouwproject in Sint-Katelijne-Waver is compleet met een veranda of terras

Zowel in als rondom ons huis willen we ons thuis voelen. In de winter vertoeven we voornamelijk binnen, maar eens het zonnetje tevoorschijn komt, zijn velen onder ons in de tuin of op het terras terug te vinden.

Wil je ook van een lente- of zomerzonnetje genieten op een prachtig aangelegd terras of in een heerlijke veranda of tuinkamer? Genieten van lekker eten en drinken, van samenzijn met familie en vrienden, op een karaktervol terras of een gezellige veranda.

Maak ons je wensen kenbaar en wij gaan ermee aan de slag!

Klaar om van je terras te genieten? Contacteer ons!

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan