Nieuwbouw: moderne halfopen bebouwing in Lint

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Morden
  • Locatie
    Lint

Tim Building: hét bouwbedrijf van Lint

Als de omgeving vol staat met huizen van Tim Building, dan weet je dat het een goede aannemer is. Daarom was het ook voor Veerle en Philippe vanzelfsprekend om met Tim Building in zee te gaan. Ze zochten een aannemer in Lint zodat die steeds snel op de werf was.

Veerle en Philippe waren al eens gaan kijken naar een sleutel-op-de-deur specialist, maar kozen uiteindelijk toch voor Tim Building. Dat Veerle al een metser kende bij Tim Building, gaf hen ook dat extra zetje. Op ons aanraden zaten ze samen met een architect die voor hen een functioneel huis uittekende. Zo wordt elk hoekje in het huis goed benut.

 

De vereisten? Functioneel en snel klaar!

Het was belangrijk dat hun huis functioneel was, maar ook dat de bouw snel klaar was. Niet elk bouwbedrijf is daar even vlot in, maar Tim Building gaf hen die garantie en slaagde daar dan ook in. Daar zijn Veerle en Philippe dan ook ontzettend tevreden over.

Veerle en Philippe kozen voor een moderne halfopen bebouwing met donkere steen en zwarte ramen. Binnen was het dan weer belangrijk dat er voldoende ruimte was zodat elke plek zijn functie heeft. Er is ook een polyvalente ruimte voorzien voor de kroost met een balkonvenster. Zo hebben ze toch ook een terrasje waar ze van het goede weer genieten.

Bouwen met een persoonlijke aanpak? Neem hier contact op!

Expertise en duurzaamheid troef

Het was ook belangrijk dat er niet gespaard werd op de ruwbouw, zodat hun woning echt nog lang meegaat. Daarbovenop moest het ook onderhoudsvriendelijk zijn, zodat ze op hun oude dag ook meer geniet dan werk hebben aan hun thuis. Ook het energiezuinige was belangrijk. Het is natuurlijk ook verplicht tegenwoordig, maar het is toch een extra waar je rekening mee moet houden.

We raadden Veerle en Philippe aan om niet met gelijmde steen te bouwen maar toch te voegen, want je weet niet hoe dat er binnen 15 jaar gaat uitzien. En daar zijn ze eigenlijk heel tevreden over. Er wordt echt advies gegeven vanuit expertise, wat ze heel fijn vinden.

Benieuwd naar onze expertises? Je vindt ze hier!

 

 

Tim Building bouwt je thuis!

Veerle en Philippe zijn heel tevreden over Tim Building. Het was echt een topploeg die is komen metsen, en ook Tim en de magazijnier stonden steeds voor ons klaar. Er was steeds heldere communicatie en als er iets niet in orde was werd dat meteen de volgende dag geregeld. Het was echt ongelofelijk hoe ze ermee aan de slag gingen.

Veerle en Philippe raden ons dan ook zeker aan! Ze hopen zelfs dat Tim Building heel groot mag worden, want Tim en zijn team zijn echt toppers. Ze voelen zich dan ook helemaal thuis in hun woning!

Ook overtuigd van een samenwerking met Tim Building? Contacteer ons!