Tim Building, dé aannemer voor jouw bouwprojecten in Duffel!

Bouwen in vertrouwen, daar gaan we bij Tim Building volop voor. Dag na dag streven we naar bouwprojecten met de hoogste kwaliteit vanop onze werven verspreid over heel België, en vanuit onze thuisbasis in Lint. Winddicht bouwen, renovatie en ruwbouw: we hebben het allemaal in huis voor jouw bouwproject in Duffel.

Tim Building als jouw aannemer? Neem snel contact op!

All-in aannemer in regio Duffel met een passie voor duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen, het is een topic dat aandacht verdient. We zetten hier dan ook sterk op in voor al onze nieuwbouwprojecten, renovaties en meer. Voldoen aan de strengste normen voor duurzaam bouwen? Daar slagen we gegarandeerd met glans in!

Een specialisatie in particuliere woningen en appartementen én een passie voor duurzaam bouwen of renoveren vormen de kern van onze manier van werken. Dat reflecteert zich ook in onze realisaties in ruwbouw, winddicht bouwen of verbouwen, nieuwbouwwoningen  en sleutel-op-de-deur projecten!

Duurzaam bouwen én renoveren? Tim Building is vakspecialist voor bouwprojecten in Duffel en omstreken!

Meer weten over duurzaam bouwen en renoveren? Lees er alles over!

Eén adres voor jouw bouwprojecten in Duffel

Kwaliteit gaat boven alles bij Tim Building. Voor de werfleider, de ploegbazen met hun teams en de zaakvoerder Tim Van Dessel kent de bouwwereld daarom ook geen geheimen meer. We zijn van vele markten thuis en zetten onze kennis en ervaring met hart en ziel in voor ieder (nieuw)bouwproject!

Bouwen en renoveren zoals contractueel overeengekomen? Daar kan je bij Tim Building altijd op rekenen. Geen kleine lettertjes en geen verborgen clausules, maar duidelijke en transparante overeenkomsten.

Eén contactpersoon staat je het hele bouw- of verbouwproces bij. Voor elke vraag, bezorgdheid of opmerking vind je zo altijd een luisterend oor. Oplossingen zoeken én meedenken met jouw project, dat staat centraal in de samenwerking! Van het eerste ontwerp tot na de afwerking staat een professioneel team voor je klaar.

Jouw winddichte ruwbouw, nieuwbouw of verbouwing krijgt alle aandacht. Een afwerking zoals jij het wenst is altijd het eindresultaat. Kwaliteit, service en vakmanschap: het zijn niet voor niets de kernwaarden van Tim Building!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw project? Tim Building helpt je graag!

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan