Nieuwbouw of ander bouwproject in Kessel? Kies aannemer Tim Building

Kiezen voor Tim Building - da’s kiezen voor een team met doorgedreven kennis en  expertise in nieuwbouwwoningen plaatsen maar ook winddichte ruwbouw, winddicht bouwen, renoveren en verbouwen in Kessel!

Maak kennis met Tim Building voor jouw nieuwbouwproject in Kessel!

Tim Building maakt van jouw (nieuwbouw) dromen realiteit

Een kwalitatieve woning met een stevige fundering, beschermd door een goed afgesloten dak en voorzien van alle mogelijke comfort - dat krijg je als je Tim Building inschakelt voor het bouwen van jouw droomwoning in Kessel!

Alle mogelijkheden liggen voor jou open. Een open of gesloten winddichte ruwbouw? Een volledig afgewerkte kant-en-klaar woning? Een op maat afgewerkte nieuwbouwwoning? Voor al jouw bouwprojecten levert Tim Building de beste bouwkwaliteit. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Bekijk snel het recente nieuws over Tim Building en inspiratie voor jouw nieuwbouw

 

Een aannemer met een hart voor Kessel en omstreken!

Zaakvoerder Tim Van Dessel heeft een hart voor de regio Lier en omstreken. Kessel kan dan ook niet ontbreken op het lijstje van favoriete bouwplekken! Die liefde wordt altijd doorgetrokken naar de bouwprojecten van Tim Building.

Tim kan bovendien enkel en alleen maar met trots naar zijn team kijken. Metsers, werfleiders, ploegbazen en planners vormen samen een hechte kliek  van een 20-tal echte specialisten. Hun passie voor bouwen en verbouwen maakt Tim Building tot wat het is: dé referentie voor wie op zoek is naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Kessel en omstreken!

Tim Building inschakelen voor jouw bouwproject in Kessel? Vraag hier een offerte aan.

Heb je  de eerdere realisaties van Tim Building al bekeken? Die  doen je alvast wegdromen van jouw nieuwe of gerenoveerde woning! Inspiratie in overvloed dus. Prachtige resultaten om trots op te zijn, dat levert het team van Tim Building, project na project!

Waarom we zo fier zijn? Omdat we het zeker weten: kiezen voor Tim Building is kiezen voor kwaliteit, service én betrouwbaarheid. Voor ieder bouwproject wordt al onze kennis en ervaring vakkundig ingezet en aangevuld met een flinke dosis enthousiasme en passie voor de stiel!

Zie jij je woning al staan? Neem dan nu contact op met Tim Building!

 


 

Bouwbedrijf Kessel: winddichte ruwbouw op enkele weken tijd

Kwalitatieve oplevering

Als u Tim Building inschakelt voor de winddichte ruwbouw van uw toekomstige woning, mag u zeker zijn van een fijne en kwalitatieve casco-woning met een stevige fundering, beschermd door een goed afgesloten dak.
 

Lees hier het recente nieuws over Tim Building

Maar of u nu een open of gesloten (winddichte) ruwbouw wil, een huis kant-en-klaar of een op maat afgewerkte renovatie. U weet dankzij Tim Building altijd waar u toe aan bent. Ons doel, dat is bouwkwaliteit leveren. Met op het eind: uw tevreden en trotse glimlach!

Tim Building: (bouw)specialisten van hun woord

Bouwen zonder zorgen

Zaakvoerder Tim Van Dessel is maar wat trots op zijn een team van een 20-tal ervaren vakspecialisten: metsers,werfleiders, ploegbazen en planners. Allemaal bouwvakkers van de bovenste plank en mannen van hun woord. Gaat u voor een ruwbouw, een nieuw terras of kant-en-klaar? Ons team zorgt voor een correcte afwerking en opvolging.

Vraag uw offerte aan