Zoek je een betrouwbaar bouwbedrijf in Nijlen? Kies voor Tim Building!

Bouwen in vertrouwen, het is niet enkel een slogan bij Tim Building. In de afgelopen jaren groeide we namelijk niet zomaar uit tot één van de grootste bouwbedrijven in de omgeving van Nijlen. Bouwen en renoveren op een duurzame manier én volgens de nieuwste ontwikkelingen? We doen  het voor ieder bouwproject! Van winddichte ruwbouw tot nieuwbouw en afgewerkte sleutel-op-de-deur woning: we gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Wie dus op zoek is naar een betrouwbare partner in bouwen en verbouwen, komt vanzelf bij Tim Building terecht!

Wil jij ook bouwen in vertrouwen? Kies voor Tim Building!

Dé all-in bouwonderneming in Nijlen

Met tonnen gedrevenheid en passie legt Tim Building zich toe op allerlei particuliere nieuwbouwprojecten in Nijlen. Een karaktervol pand renoveren? Een nieuwe ruwbouw realiseren? Een appartement bouwen? We realiseren jouw woondroom graag, én werken ze tot in de kleinste details af! Precisie en vakmanschap - het doel! En dat elk (nieuw)bouwproject opnieuw. De all-in aanpak neemt al jouw zorgen weg!

Hier kan je de realisaties van Tim Building bewonderen, zeker doen!

Nieuwbouw plaatsen, renoveren, verbouwen… We doen het allemaal!

We nemen met de glimlach alle zorgen die met bouwen  en renoveren gepaard gaan van je over. Met een team van meer dan 20 vakmannen staan we klaar voor jouw nieuwbouwproject, renovatie of aanbouwproject in Nijlen en omstreken.

Technici, werfleiders, metsers, ploegbazen en planners - ze geven allemaal het beste van zichzelf om jouw woondroom waar te maken! Onder leiding van onze zaakvoerder Tim Van Dessel wordt de kennis, expertise en ervaring elke dag opnieuw ingezet. Ontdek bijvoorbeeld de realisaties van Tim Building, die spreken voor zich!

Interesse? Contacteer ons hier!

Duurzaam bouwen, dé prioriteit van bouwonderneming Tim Building

Van bij het beginnende bouwplan tot bij de oplevering hanteert Tim Building de strengste normen voor duurzaam bouwen. De permanente bijscholingen verzekeren bovendien dat iedereen in ons team de recentste ontwikkelingen in bouwland kent én kan toepassen.

Ook voor jouw nieuwbouw worden deze normen overigens strak gehanteerd. Of je nu kiest voor een renovatie, een winddichte ruwbouw, een aanbouw of een sleutel-op-de-deur woning - Tim Building is jouw partner!

Jouw nieuwbouw duurzaam bouwen? Vraag snel jouw offerte!

Een all-in aannemer in Nijlen

Tim Building legt zich al vele jaren met gedrevenheid en passie toe op particuliere woonprojecten. Van de renovatie van een karaktervol pand tot een fonkelnieuwe villa of appartement: Tim Building is de aannemer die uw woondroom met precisie en vakmanschap realiseert.
 

Bouwen en verbouwen in en rond Nijlen

Kiezen voor Tim Building is kiezen voor een totale ontzorging. Ons ervaren team bestaat uit inmiddels meer dan 15 bekwame vaklui: bouwtechnici, werfleiders, metsers, ploegbazen en planners. Onder de deskundige leiding van zaakvoerder Tim Van Dessel gooien zij hun expertise in de strijd voor uw woonproject in de regio Nijlen.