Een betrouwbare aannemer in Nijlen? Dat is Tim Building!

Ontdek de beste aannemer in regio Nijlen

Bouwen in vertrouwen is niet enkel een slogan. Bouwexpert Tim Building groeide de afgelopen jaren uit tot één van de grootste bouwbedrijven uit de omgeving Lier / Nijlen. U kan bij hen terecht voor uw nieuwbouw- en renovatieproject volgens de meest recente ontwikkelingen. Duurzaam bouwen, van winddichte ruwbouw tot kant-en-klare woning: u kan ieder project met een gerust hart aan Tim Building toevertrouwen.

Een all-in aannemer in Nijlen

Tim Building legt zich al vele jaren met gedrevenheid en passie toe op particuliere woonprojecten. Van de renovatie van een karaktervol pand tot een fonkelnieuwe villa of appartement: Tim Building is de aannemer die uw woondroom met precisie en vakmanschap realiseert.
 

Bouwen en verbouwen in en rond Nijlen

Kiezen voor Tim Building is kiezen voor een totale ontzorging. Ons ervaren team bestaat uit inmiddels meer dan 15 bekwame vaklui: bouwtechnici, werfleiders, metsers, ploegbazen en planners. Onder de deskundige leiding van zaakvoerder Tim Van Dessel gooien zij hun expertise in de strijd voor uw woonproject in de regio Nijlen.