Teamwork! Maak kennis met onze ploegbazen

Bouwen bij Tim Building, dat is bouwen in vertrouwen. Daar zorgen ook de meewerkende ploegbazen Mark, Mario, Greg en werkfleider Patrick van onze bouwfirma voor. Zij nemen de dagelijkse leiding op uw werf en zijn verantwoordelijk voor een ploeg van echte stielmannen. Teamwork!

Ploegbazen werken mee

Al in de vroege uurtjes staan ze klaar om de nodige materialen en machines in de juiste voertuigen te laden. Onze ploegbazen kennen de knepen van het bouwvak. Ze steken zelf ook de handen uit de mouwen en assisteren onder meer bij alle metsel- en funderingswerken.

Samen met onze werfleider Patrick Huybrighs denken ze mee proactief na, geven antwoorden op al uw vragen en controleren alle afgeleverde werken. Ze houden toezicht op de werf, volgen mee de planning op en zorgen ervoor dat alles netjes en proper blijft. Kort gezegd, Mark, Mario, Greg en Patrick zij zijn de diamanten van Tim Building.

Minstens 20 jaar bouwervaring

Onze ploegbazen hebben vaak minstens 20 jaar ervaring in de bouw. Echte vakmannen in hart en nieren die hun ploeg kordaat maar collegiaal aansturen. Ze motiveren als de beste, gebaseerd op die ene onwrikbare drive die Tim Building kenmerkt: het geleverde werk moet meer dan in orde zijn.

Passie voor bouwen

Wie dus zeker wil zijn dat zijn/haar woning, appartement of renovatie in orde is, is bij Mark, Mario en Greg aan het goede adres. Wat hen bindt, is hun passie voor bouwen, bouwplannen en kwaliteitsbouw. Ze willen onze klanten op hun wenken bedienen en bouwen alsof het voor henzelf zou zijn. Zien we een van onze ploegbazen binnenkort ook op uw werf?

Ben jij de ploegbaas die we zoeken? Bekijk onze vacatures