Jouw aannemer voor ruwbouw, nieuwbouw én renovatie in Boechout!

Bouw- of verbouwplannen? Proficiat! Het bouwen of renoveren van je eigen stekje is niet niks – het vergt een dosis moed en doorzettingsvermogen! Na de eerste euforie komen de ‘serieuze’ zaken aan bod. Welke aannemer kies je bijvoorbeeld? En met welke architect ga je in zee?

Tim Building is dé aannemer in de ruime regio rond Antwerpen die écht van aanpakken weet! Ook in en rond Boechout zijn we dus actief. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze landelijke hoeve of dit nieuwbouw appartementencomplex? Zoals je ziet: Tim Building is jouw specialist in ruwbouw en winddichte oplossingen.

Hoe we het voor je aanpakken? Jij kiest! Je vertrouwt je droomproject toe aan één van onze ervaren, betrouwbare architecten of je neemt je eigen architect onder de arm. Eén ding is zeker: jouw (nieuw)bouwproject is bij Tim Building in de allerbeste handen!

Inspiratie nodig? Hier vind je al onze realisaties

Dé aannemer in Boechout die stipt de afspraken nakomt!

Elk droomhuis begint bij stevige fundamenten en bestaat vervolgens uit prachtige, duurzame materialen en een mooi en uitermate geïsoleerd dak. Slaap op beide oren en vertrouw de volledige planning én opvolging van de werken toe aan Tim Building. Jouw (nieuw)bouwproject verloopt stipt én volgens de afgesproken planning - zonder vertraging! 

Altijd een vakman in de buurt die je met raad en daad bijstaat? Tim Building garandeert je de beste service. En dat door ervaren en gepassioneerde vakmensen! We bundelen onze krachten en expertises om in jouw totaalconcept te voorzien. Gedaan met het nalopen van meerdere partijen en het zoeken naar de juiste informatie of het correcte advies. Geld, tijd en een hoop kopzorgen besparen? Met Tim Building geniet je al vanaf de eerste steen van jouw droomplek!

Nog niet overtuigd? Hier kan je de 5 redenen vinden om te bouwen met Tim Building!.

Het beste bouwbedrijf in Boechout en omstreken

Samenwerken met Tim Building is kiezen voor expertise, kennis en ervaring. In de hele regio rond Boechout/Lier staan we dan ook gekend als een professionele en vakkundige partner voor alle bouwprojecten! Heb je deze nieuwbouw in Boechout bijvoorbeeld al gezien?

En warme hoeve in landelijke stijl? Een strakke en moderne woning? Een nieuwbouwwoning? Wat jouw wensen en dromen ook zijn, Tim Building maakt ze waar! Het vakmanschap en de passie voor het bouwen uiten zich in ieder afgewerkt project. Bekijk hier welke dromen we al konden waarmaken en laat je inspireren. Bouwen voor jou zonder zorgen, dat is de missie van Tim Building!

Vraag snel jouw vrijblijvende offerte aan en begin alvast te dromen van je nieuwe woning!