Nieuwbouw appartementsblok in Boechout

  • Bouwsoort
    Hedendaags
  • Locatie
    Boechout

Dit hedendaagse appartementenblok in Boechout, deels verhuurd door Immo Struyshoeve NV, verdient zeker jouw aandacht! Boechout is nu een appartementenblok rijker die uitblinkt in luxe en comfort. Een strak-moderne bouwstijl met een warm gevoel - dat was het concept. Meer dan geslaagd, zoveel is zeker!

Plannen voor een nieuwbouw appartement? Kies voor Tim Building!

 

Nieuwbouw appartementen met een moderne bouwstijl

Als architect uit Kontich kreeg Bram Bortolin van de verhuurders de opdracht om een appartementsblok te ontwerpen met een strak-moderne bouwstijl. Daarbij mocht hij het warm gevoel dat de appartementen moeten uitstralen niet over het hoofd zien. Door de keuze van een warmgele steen kon hij strak-modern en warm perfect combineren. Deze appartementen zijn in alle opzichten een pareltje in architectuur.

Met de ontwerpen in de hand startte Tim Building met de bouw en ging zo verder op het elan van de architect en verhuurders. Steen na steen werd de pracht van dit nieuwbouw appartementsblok in Boechout zichtbaar. Kwaliteit, vakmanschap en klantgericht bouwen: het zijn de waarden waar Tim Building met succes naar streeft.

Benieuwd naar onze expertises? Je vindt ze hier!

 

Luxe en comfort primeren in deze nieuwbouw Boechout

Op je gemak zijn - het zijn de eerste woorden die je in je opkomen als je dit nieuwbouwproject in Boechout bezoekt. Hier wil jij gegarandeerd ook komen wonen in het prachtig groene Boechout! Met twee slaapkamers, een badkamer en apart toilet heb je alleszins sowieso alle comfort in deze nieuwbouwappartementen én dat is nog niet alles.

En let bovendien ook op die prachtige keuken die perfect geïntegreerd is in de living en de aparte bergruimte. Meer kan je als bewoner niet wensen.

Ook op zoek naar luxe en comfort? Eén adres: Tim Building!