Tim Building, dé allround aannemer voor jouw bouwprojecten in Rumst!

Bouwen en verbouwen: ’t is niet niks. Met het bouwen of verbouwen van een woning zet je een belangrijke – niet in het minst financiële – grote stap. Je kiest dan ook best de juiste partner voor deze klus. Tim Building maakt van elk bouwproject een pareltje. Elke dag opnieuw creëren we bouwprojecten van de hoogste kwaliteit! Meer nog: Tim Building neemt je alle zorgen en beslommeringen uit handen. Wij het bouwproject, jij genieten!

Building confidence met Tim Building? Vraag een offerte aan!

All-in-one aannemer in regio Rumst met aandacht voor duurzaam bouwen

All-inclusive bouwprojecten met persoonlijke touch? Tim Building is jouw partner in crime! Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een totaalrenovatie of een moderne of landelijke nieuwbouw: Tim Building bouwt binnen een aanvaardbare termijn de mooiste realisaties.

Duurzaam bouwen en verbouwen - het is een topic dat vandaag de volle aandacht verdient. Bij Tim Building zetten we daarom maximaal in op dit aspect. Hoe? Dat vertellen we je graag bij een lekkere tas koffie. Duurzaam bouwen gaat bij ons om zò veel meer dan kiezen voor de juiste bouwmaterialen en technieken, een efficiënte indeling van het gebouw en het beheersen van de milieu-impact in het algemeen. Tim Building gaat verder waar anderen stoppen!

Zeggen ze dat allemaal? Ontdek dat wij ons woord houden!

Vertrouw bouwprojecten, renovaties en verbouwingen toe aan Tim Building

Een bouwproject van a tot z in goede banen leiden, is een hele klus. Het is dan ook belangrijk dat de coördinatie ervan in handen is van bekwame vaklui. De werfleiders, ploegbazen en teamleden van de Tim Building-familie weten dan ook verdraaid goed waar ze mee bezig zijn. Geen enkel detail ontgaat hen en voor elke uitdaging weten ze een accurate oplossing uit hun hoed te toveren.

Geen wonder dat Tim Building dé gevestigde waarde in de bouwsector is in groot-Antwerpen en ver daarbuiten! Het geheim van ons succes? Passie voor het vak, veel goesting in ons werk en bovenal: een ijzersterk team dat feilloos op elkaar is ingespeeld. Iedere schakel is belangrijk en bij Tim Building worden alle aanwezige competenties optimaal benut.

Vertrouw je bouwproject toe aan Tim Building.

Een aannemer die doet wat hij belooft? Daar mag je zeker van zijn!

De missie van het Tim Building-team is het voorzien in een positieve klantbeleving. Dat kan uiteraard enkel mits duidelijke, transparante afspraken én het nakomen ervan.

Om het bouwproces en alle communicatie errond vlot te laten verlopen, krijg je van ons een contactpersoon toegewezen. Hij of zij staat gedurende het hele bouw- of verbouwproces tot je beschikking voor vragen of opmerkingen.

Oplossingen zoeken én meedenken met jouw project - dat staat centraal in onze samenwerking! Vanaf het eerste idee tot na de afwerking staan de professionals van Tim Building voor je klaar.

Op zoek naar een bouwfirma waarop je kunt bouwen? Kies voor Tim Building!

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan