Nieuwbouwwoning in het hartje van Duffel

  • Bouwsoort
    Landelijk
  • Type gebouw
    Nieuwbouw
  • Locatie
    Duffel

 

Van oude bekenden van Tim’s vader tot aannemer van de nieuwbouwwoning!

Het toeval brengt al eens mooie samenwerkingen op. Via de vader van Tim kwam Kevin in contact met Tim Building. En laat hij nu net op zoek geweest zijn naar de geschikte aannemer voor zijn nieuwbouwwoning. Win-win!

Het feit dat bouwbedrijf Tim Building dan ook nog eens dicht in de buurt is - Lier en Duffel liggen echt op een steenworp van elkaar - was helemaal mooi meegenomen. Kevins keuze voor een aannemer was alleszins snel gemaakt.

Zelf je droom nieuwbouwwoning bouwen? Zo komen we in contact met elkaar!

Een nieuwbouwwoning met een mooie, landelijke stijl

Het stuk grond waar de woning van Kevin kwam te staan, was vroeger eigendom van zijn grootouders. De sentimentele waarde was dus enorm. Om het gevoel van de oude hoeve er te bewaren, koos Kevin dus voor een landelijke stijl. Dat die hoeve ook nog eens perfect aansluit bij de prachtige groene streek in Duffel, is een mooie aanvulling!

Voor Kevin was het bovendien bijzonder belangrijk dat er veel ruimte was in en rond zijn nieuwe woning. Enter: de expertise van Tim Building! Een mooie, open, hoeve-achtige nieuwbouw werd geplaatst. En daar woont Kevin ondertussen al even érg graag.

Alle expertises van Tim Building leren kennen? Je vindt ze hier!

Aannemer Tim Building: een aanrader volgens Kevin!

Volgens Kevin is Tim Building dan ook sowieso een goede keuze. Hij apprecieert vooral de open communicatie tijdens het hele proces. Op zijn vragen werd telefonisch en per mail een snel, gericht en duidelijk antwoord geformuleerd. Kevin kan het dan ook alleen maar aanraden om samen met Tim Building aan je droomhuis te bouwen.

 Kan jij niet meer wachten? Vraag je offerte aan!