Landelijke woning met aanbouw Putte

  • Bouwsoort
    Landelijk
  • Locatie
    Putte

Heb je deze prachtige landelijke woning in Putte al gezien? Een ontwerp van Inarto Architecten cvba dat professioneel en vakkundig werd uitgevoerd door Tim Building.

De groene omgeving en de landelijke woning gaan perfect in elkaar op. Dat was dan ook al van bij de start van het ontwerp het idee. De adembenemende uitzichten vanuit hun luxueuze woning met aanbouw bewonderen, deze bewoners krijgen er maar niet genoeg van.

Een realisatie van Tim Building om trots op te zijn!

Wil jij ook een landelijke woning met aanbouw in Putte? Contacteer ons!

Bouwverlof? Bouwbedrijf Tim Building zet door!

Over de samenwerking met Tim Building hebben Nathalie Soetemans en haar man alleen maar lovende woorden. De vlotte service, open communicatie en flexibiliteit konden ze erg waarderen.

Het bouwverlof, dat voor het einde van de werken viel, vormde geen belemmering voor Tim Building. Integendeel, de eigenaars konden al voor het bouwverlof genieten van hun nieuwbouw in Putte. Een sterk staaltje flexibiliteit van Tim Building! De nieuwbouw, tot in de puntjes afgewerkt, was klaar om bewoond te worden.

Nieuwbouwproject op de planning? Dit zijn onze expertises!

Een nieuwbouwwoning met aandacht voor de toekomst

Niemand die er iets van merkt, maar voor dit nieuwbouwproject in Putte werd met een toekomstplan gewerkt. Een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers? Het is een bewuste keuze van de eigenaars met het oog op hun oude dag. “Op termijn willen we “den boven” kunnen afsluiten en beneden toch alle voorzieningen hebben”, aldus Nathalie.

Jouw nieuwbouwproject in Putte toekomstproof bouwen? Contacteer ons nu!

De veranda maakt deze woning in Putte helemaal compleet

Bouwbedrijf Tim Building bouwde met deze landelijke woning in Putte een ware parel. En toch is er nog meer. De aangebouwde veranda, helemaal aansluitend op de stijl van de woning, maakt het plaatje helemaal af en hoe! Je moet het zien om het te geloven. En als je het gezien hebt, wil je het zeker zelf ook!

De vakkundig geplaatste screens bieden bovendien bescherming tegen weer en wind én ze houden de woning lekker koel ‘s zomers. Win-win-win!

Zie jij zo een open bebouwing ook helemaal zitten, maar weet je niet goed hoe je aan de slag moet? Of waar je moet beginnen? Hier zetten we voor jou op een rijtje hoe je makkelijk een offerte aanvraagt! Zo kan jij alvast beginnen dromen van je nieuwe thuis!

Zelf een aanbouw plaatsen? Contacteer ons!