Tim Building is genomineerd voor de Trends Gazellen 2023!

Ons jaar is alvast goed begonnen! We kregen recentelijk te horen dat we genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2023 van Trends Magazine. Een nominatie waar we dan ook erg dankbaar en vooral heel trots op zijn.

Benieuwd naar hoe we onze expertises inzetten voor jouw woning? Ontdek het hier!

Wat zijn de Trends Gazellen?

De Gazellen zijn awards die elk jaar uitgereikt worden aan snelgroeiende bedrijven die op een duurzame manier onderdeel uitmaken van het Belgische economische landschap.

Volgens Trends Magazine zijn genomineerden ‘competitieve ondernemingen die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio, die krachtbronnen vormen van innovatie en werkgelegenheid en die een inspirerend rolmodel zijn voor andere bedrijven’.

Een bekroning tot de Trends Gazellen is dan ook erg gewild omdat ze nationale bekendheid én regionale erkenning met zich meebrengen. En laat dat nu net dingen zijn waar elke ondernemer wel naar streeft.

Hoe je dan genomineerd kan worden? Trends Magazine kijkt voor zijn nominaties naar de harde cijfers in de volgende drie categorieën:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cashflow

Zitten die drie factoren dus - ook onderling met elkaar - goed? Dan kom je in aanmerking voor de titel van ‘Gazelle’ in jouw provincie.

Tim Building: trotse kandidaat!

Uiteraard zijn we enorm fier om één van de genomineerden te zijn voor de Trends Gazellen 2023. Al jarenlang zetten we ons in om op een zo duurzaam mogelijke manier te groeien.

Dat doen we door in eerste plaats in te zetten op ons fantastische team, door ons continu bij te scholen en door op zoek te gaan naar de best mogelijke manieren om jou nog beter van dienst te zijn. Bij deze willen we zowel ons eigen team als onze klanten bedanken voor het vertrouwen.

Bouwen in vertrouwen: Tim Building maakt het waar

Heb jij renovatie- of bouwplannen? Daar gaan we graag mee aan de slag.  Zie je een samenwerking met Tim Building wel zitten? Vraag dan een offerte aan of contacteer ons, dan bespreken we samen hoe we jouw bouwdromen tot leven kunnen brengen.

Neem contact op met Tim Building