Tim Building: dé aannemer voor jouw renovatie!

Renovatieplannen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een aannemer die jou van A tot Z kan bijstaan. Liefst vertrouw je die renovatiewerken toe aan een aannemer die je écht vertrouwt. Geheel terecht, vinden we.

Met Tim Building kan je daarom bouwen in alle vertrouwen. Onze heldere communicatiestijl, onze aanpak die verder gaat dan ‘enkel wat moet’ en onze jarenlange ervaring en expertise maken van ons de perfecte renovatiepartner die jou gedurende heel het renovatieproces ontzorgt.

Zullen we eraan beginnen?

De beste aannemer voor jouw renovatie

Jij kan niet wachten om aan je renovatieproject te beginnen - wij kunnen niet wachten om je daarbij te ondersteunen!

Maar waarom kies je eigenlijk voor Tim Building en niet voor een andere aannemer? Vooral: omdat we voor jou ook écht doen wat we beloven. “Show, don’t tell” beschouwen we als onze lijfspreuk. En dat zie je terug in onze realisaties.

Bekijken hoe we onze mooie woorden waarmaken? Neem een kijkje bij de realisaties!

Jouw renovatiewerken of totaalrenovatie vanuit onze 5 basisbeginselen

Omdat elk bouwproject voor ons even belangrijk is, starten we als bouwteam altijd vanuit 5 basisbeginselen. Die passen we dan ook toe op elk bouwproject - tijdens de eerste kennismaking, maar ook op de werf én zelfs wanneer jij al in je stek ingetrokken bent:

  • Jouw wensen en noden? Altijd het startpunt. Een heldere aanpak en duurzame oplossingen zijn altijd de uitkomst!
  • Je kan rekenen op échte stielmannen met een passie voor hun vak van de eerste funderingswerken tot de afwerking.
  • Een vlotte communicatie staat centraal: je krijgt daarom een vast aanspreekpunt
  • We zijn perfectionisten: een strikte coördinatie en een doordachte planning van jouw project zijn voor ons cruciaal.
  • Jouw tevredenheid? Onze grootste prioriteit. We zorgen er dan ook graag voor dat jij elke stap van de weg met de glimlach ingaat!

Benieuwd hoe waarmaken wat we beloven? Neem een kijkje bij de realisaties!

Wat kost zo’n renovatie?

Oké - jij bent overtuigd. Laat dat renoveren maar beginnen! Op één voorwaarde natuurlijk - want wat met het kostenplaatje?

Uiteraard is het best moeilijk om daar één vaste prijs op te plakken. Elke renovatie is anders, elk huis is anders… Afhankelijk van je materiaalkeuzes, je perceel, de hoeveelheid aan werken die je wil laten uitvoeren en meer  verschilt de prijs dus ook.

Wat we je wel kunnen beloven wanneer het om de prijs gaat, is dat je wààr krijgt voor je geld én dat we graag samen met jou op zoek gaan naar de allerbeste mogelijkheden binnen jouw budget. Wist je trouwens dat we jouw budget ook nauwkeurig bijhouden én hier ook met jou duidelijk over communiceren? Zo kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens en na je renovatieproces. Want ook dàt is bouwen in alle vertrouwen.

Benieuwd naar onze realisaties? Neem hier een kijkje!

Tim Building als aannemer voor jouw renovatie?

Zie jij jouw gerenoveerde woning al voor je? Wil je nu al helemaal in je renovatieplannen duiken? Ben je helemaal overtuigd van een mooie samenwerking met Tim Building? We horen het graag!

Neem vandaag nog contact op - dan gaan we met jou rond de tafel zitten en bekijken we hoe we al jouw renovatieplannen kunnen omvormen tot jouw droomwoning.

Helemaal overtuigd? Vraag je offerte aan!

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan