Op zoek naar een bouwbedrijf dat kant-en-klare woningen bouwt? Tim Building!

Heb jij binnenkort bouwplannen? En ben je op zoek naar een bouwbedrijf dat voor jou alles uit handen neemt? Check! Tim Building voorziet jou graag van een kant-en-klare droomwoning.

Wat dat net inhoudt? We vertellen het je graag.

Duurzame kant-en-klare woningen bij bouwfirma Tim Building

Duurzaamheid? Dat betekent voor ons meer dan enkel respect hebben voor het milieu. Wij streven ernaar om jou straks ettelijke jaren te laten genieten van jouw nieuwe woonst. Maar wat kan je nu net verwachten van een kant-en-klare woning?

Een huis dat tot in de kleinste details afgewerkt is, en voorzien is van:

 • Ruwbouw;
 • buitenschrijnwerk;
 • dak;
 • vloeren;
 • sanitair;
 • elektriciteit.

Tim Building neemt alles op zich, zodat jij alleen maar hoeft uit te kijken naar het moment dat je de eerste stap binnen zet in jouw droomwoning!

Bekijken hoe we onze mooie woorden waarmaken? Neem een kijkje bij de realisaties!

Wat zijn de voordelen van een kant-en-klare woning door een bouwbedrijf?

Er zijn natuurlijk tal van voordelen wanneer je kiest voor een bouwfirma die jouw kant-en-klare droomwoning realiseert. Het grootste voordeel? Er valt een hoop planning van jouw schouders. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verschillende bouwfasen, aanschaf van het materiaal,... Wij nemen dit graag van je over!

Bij Tim Building draait alles om vertrouwen en expertise. Daarom houden we ons steeds aan een aantal waarden tijdens het realiseren van jouw kant-en-klare droomwoning:

 • Orde en netheid is een belangrijk onderdeel tijdens een bouw of renovatie. Met ons bouwbedrijf kan je hier alvast op rekenen!
 • Wij willen jou een zorgeloze lange tijd bezorgen na de bouw of renovatie van jouw droomwoning. We leveren daarom alles met kwaliteit, zowel in materiaal als in maatwerk.
 • Bij Tim Building kan je alvast rekenen op inzet. Geen uitdaging is te veel voor ons.
 • Teamwork makes the dream work! En daar geloven we ook in bij Tim Building.
 • Betrouwbaarheid is alles, en zeker in de bouw. Op ons kun je alvast vertrouwen!
 • Kwaliteit lever je met een passie. En dat is precies wat Tim Building doet. Wij zijn een bouwfirma die alles (ver)bouwt en renoveert met een passie en expertise.
 • Bij Tim Building draait alles om waardering naar elkaar toe. Juist zo vormen we een sterk team vol expertise en enthousiasme.

Het all-in-one bouwbedrijf: van ruwbouw tot kant-en-klare woning

Wie duurzaam bouwen zegt, zegt overigens ook: wind- en waterdicht bouwen. En laat ons daar nu net experts in zijn! Op Tim Building kan jij vertrouwen van A tot Z, oftewel; van ruwbouw tot kant-en-klare woning.

Bovendien maak je bij Tim Building geen horror-bouwverhalen mee. Omdat we zoveel belang hechten aan communicatie vanop de werf, hoef jij je geen zorgen meer te maken. Wij zorgen graag voor alles. Dat maakt het bouwproces een stuk minder stressvol!

Tim Building als bouwbedrijf voor jouw kant-en-klare woning?

Zie jij de bouwwerken van je kant-en-klare woning al helemaal voor je? Kan je nu al niet meer wachten om er in te trekken? Ben je helemaal overtuigd van een samenwerking met bouwfirma Tim Building? We horen het super graag!

Neem vandaag nog contact met ons op - dan gaan we samen rond de tafel zitten en bekijken we hoe we jouw woondromen tot leven kunnen brengen.

Helemaal overtuigd? Vraag uw offerte aan!