(Ver)bouwen in regio Vremde? Kies voor aannemer Tim Building!

Heb jij binnenkort (ver)bouwplannen? Dat is alvast een hele onderneming. Je moet vaak aan vanalles en nog wat denken… Het plannen van de verschillende bouwfasen, de keuze van je bouwmaterialen en nog zoveel meer! Hoe zorg je ervoor dat alles soepel verloopt? Simpel! Kies voor Tim Building als  aannemer uit jouw buurt.

Bij Tim Building snappen we maar al te goed dat het niet makkelijk is om zelf te starten aan het (ver)bouwen of renoveren van jouw droomhuis. Daarom staan we met vol enthousiasme klaar om onze expertise in te zetten voor jouw bouwproject in Vremde en omstreken!

Neem contact op met ons team voor jouw bouwproject

Renoveren en (ver)bouwen met Tim Building

Een aannemer vinden in jouw buurt die je blindelings kan vertrouwen gedurende het hele bouwproces? Niet altijd even vanzelfsprekend. Maar geloof ons vrij: wij maken graag jouw droomwoning waar in Vremde.

Woorden zijn echter geen daden - daarom lijsten we voor jou graag op hoe we met jouw bouwproject aan de slag gaan vanaf dag 1:

 1. Bij Tim Building vinden we het belangrijk om te luisteren naar jouw  noden en wensen. Alleen zo komen we samen tot de meest duurzame oplossingen voor jouw bouwproject.
   
 2. Expertise! Dat zit diep geworteld in het DNA van Tim Building. Onze opgeleide en enthousiaste vakspecialisten realiseren jouw droomwoning en werken hem af tot in de puntjes.
   
 3. Transparante communicatie en planning is alles! Daarom hanteren wij een vast aanspreekpunt. Vragen? Bezorgdheden? We horen het graag, en zoeken snel naar een oplossing.
   
 4. Orde & netheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar staat Tim Building voor.
   
 5. Jouw tevredenheid staat voor ons centraal. We luisteren daarom graag naar jouw feedback, en nemen hem onmiddellijk mee.

Een kijkje nemen naar wat we al gedaan hebben? Bekijk onze realisaties!

Duurzaam bouwen in Vremde en omstreken

Bij Tim Building denken we graag mee aan de toekomst. Jij wil zo lang mogelijk genieten van je nieuwe thuis - wij willen dat mogelijk maken. Daarom staat winddicht, waterdicht en duurzaam bouwen en renoveren in zijn geheel centraal bij ons! Van ruwbouw tot afwerking, van dakwerken tot buitenschrijnwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw huis jaren je thuis blijft.

Tijdens het (ver)bouwen en renoveren van jouw droomhuis, houden we overigens tijdens alle bouwfasen rekening met mens, milieu en maatschappij in de brede zin. Zo kiezen we samen voor een duurzame toekomst!

In Vremde zijn we geen vreemden! Deze woning bouwden we er recent…

Tim Building bouwt, renoveert en verbouwt met veel vertrouwen in de regio Vremde!

Ben je klaar voor jouw droomhuis in Vremde en omstreken? Of vond je je plekje al maar heb je totaalrenovatie-plannen? Matcht jouw visie van bouwen, verbouwen en renoveren met die van ons?

Tim Building helpt je graag verder. Bel of mail ons, dan koppelen wij zo snel mogelijk terug en komen we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw droomwoning. 

Helemaal overtuigd? Vraag jouw offerte aan!