Jouw woning in de regio Koningshooikt? Tim Building bouwt er graag aan mee!

Bij het (ver)bouwen of renoveren van jouw droomhuis komt vaak heel wat kijken. Denk aan het plannen van je bouwwerken, de keuze van je bouwmaterialen, maar ook… Het zoeken naar de juiste partij die dit voor jou kan uitvoeren. Niet altijd even makkelijk.

Bij Tim Building snappen we maar al te goed dat jij het (ver)bouwen of de renovatie van je woning wil overlaten aan experts waarop je kan vertrouwen! Tim Building gaat daarom met vakmanschap, een uitgebreide expertise en een flinke dosis enthousiasme aan de slag met jouw bouwproject in Koningshooikt en omstreken!

Neem contact op met ons team voor jouw bouwproject

Tim Building (ver)bouwt in alle vertrouwen

Vertrouwen, dat is enorm belangrijk wanneer je kiest voor een aannemer die jouw kant-en-klare woning of renovatieproject gaat verwezenlijken. Daarom kan je bij Tim Building rekenen op een vlotte samenwerking en een heldere communicatie.

Bij Tim Building beginnen we aan elk bouwproject met verschillende kernwaarden in het achterhoofd. Zo willen we de samenwerking zo vlot mogelijk laten verlopen en jou zoveel mogelijk ontzorgen:

  • Orde en netheid staan centraal. Want met een schone werkplek en nauwkeurige administratie gaat alles 10 keer zo snel.
  • (Ver)bouwen of renoveren doen we met de grootste zorg en kwaliteit. We willen voor jou een kant-en-klare woning bouwen die je veiligheid, comfort en rust biedt.
  • Betrouwbaarheid staat bij ons centraal. Van communicatie tot uitvoering van je bouwproject: je kan erop vertrouwen dat we ons ten volle inzetten voor jouw bouwproject.
  • Wij doen alles met passie voor onze stiel, want alleen zo realiseren we jouw droomhuis.
  • We zetten ons altijd ten volle in voor jouw bouwproject. Een team vol enthousiastelingen (ver)bouwt graag jouw droomhuis.
  • Bij Tim Building draait alles om waardering naar elkaar toe. Zo vormen wij een sterk en hecht team. En teamwork makes the dream work!

Bekijk hier onze realisaties

Duurzaam bouwen in Koningshooikt?

Tim Building bouwt niet zomaar om te bouwen. Nee, bij ons draait alles rond duurzaam bouwen en renoveren. Wij nemen een bouwvisie aan waar we rekening houden met mens, milieu en maatschappij en hanteren ook voor jouw bouwproject een langetermijnvisie.

Jij moet ettelijke jaren van jouw woning kunnen profiteren in de best mogelijke omstandigheden. Dat snappen we. Daarom zetten we onze uitgebreide kennis en expertise inzake water- en winddicht bouwen ook graag in voor jouw project. Met een goede basis kan jij heel lang verder.

Een totaalrenovatie of bouw van een kant-en-klare woning in Koningshooikt? Neem contact op!

Tim Building verbouwt, renoveert en bouwt met veel enthousiasme in Koningshooikt

Ben je klaar voor jouw droomhuis in Koningshooikt? Of vond je je plekje al maar heb je totaalrenovatieplannen? Matcht jouw visie van bouwen, verbouwen en renoveren met die van ons?

Tim Building helpt je verder met veel enthousiasme! Neem contact op en we komen graag bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Helemaal overtuigd? Vraag jouw offerte aan!