Aannemer in Lint nodig? Bouwbedrijf TIm Building staat voor je klaar

Jouw (ver)bouwplannen verdienen topkwaliteit! Bij Tim Building gaan we daarom geen enkele uitdaging uit de weg om van jouw bouwproject in Lint een topsucces te maken. Ons team van vakspecialisten ontfermt zich graag met héél wat passie, kennis én expertise over jouw bouwproject! Wil je dat aan de levende lijve ondervinden! We leiden je graag rond op één van onze werven bij jou in de buurt.

Inspiratie nodig voor jouw bouwproject? Check onze eerdere realisaties spreken voor zich!

Jouw duurzaam bouwproject in Lint

De kernwaarden van Tim Building? Kwaliteit, service en vertrouwen. Om van jouw bouwproject in Lint een succes te maken, gaan we daarom ook geen enkele uitdaging uit de weg!

Inzetten op duurzaam bouwen is één van de missies van Tim Building. Ook voor jouw bouwproject stellen we alles in het werk om aan de strengste normen voor bijvoorbeeld  duurzaam bouwen te voldoen. Met succes, elk project opnieuw, elke dag opnieuw.

Kennismaken met ons bedrijf? Contacteer ons snel!

Nieuwbouw, ruwbouw, winddicht bouwen of renoveren in Lint? Eén adres!

Bouwen of verbouwen is altijd een grote stap en een hele investering. Kiezen voor de beste aannemer voor jouw bouwproject gaat dus boven alles! Wil jij from scratch bouwen, of heb je een pand dat je wil laten renoveren? Of misschien ben je wel op zoek naar een aannemer die jouw terras of aanbouw kan bouwen? Bij ons zit je goed!

Waar kan je op rekenen bij Tim Building?

  • Een luisterend oor voor al jouw wensen en dromen
  • Een team van specialisten voor jouw project
  • Een uniek aanspreekpunt waar je altijd bij terecht kan
  • De naleving van onze waarden orde en netheid, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Het constante streven naar jouw tevredenheid

Het team van Tim Building in Lint

Wil je bouwen of verbouwen in Lint met de beste vakmannen? Dan ben je bij Tim Building aan het goede adres. Bouwvakkers, ploegbazen en werfleiders werken als team jouw bouwproject met de grootste professionaliteit af. Van de eerste fundering tot de laatste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Zaakvoerder Tim kan dan ook niet anders dan vol trots elke dag de successen van zijn teams bewonderen.

Contacteer Tim Building voor jouw offerte op maat!

Van ruwbouw tot kant-en-klaar

Fundering leggen? Terras aanleggen?

Het team van zaakvoerder Tim Van Dessel is van vele markten thuis. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Lint en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakmannen aan uw bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …). 

Bouwen en renoveren zonder zorgen 

Eén adres voor verbouwingen: Tim Building Lint

Als erkend aannemer voeren we uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u alle bouwzorgen ontneemt vanaf het opstellen van de bouwplannen tot aan de oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie helemaal volgens uw wensen.