Aannemer nodig in Putte? Kies voor Tim Building!

Oog voor kwaliteit én een degelijke werfopvolging zijn essentieel om een succesvol bouwproject op te leveren. Dit kan uiteraard enkel met de beste vakspecialisten en reken maar: die hebben we! Elk lid van de Tim Building-familie is gebeten door de bouwmicrobe en ze zijn feilloos op elkaar ingespeeld. Droom je van een nieuwbouwwoning, winddichte ruwbouw of een complete kant-en-klaar-woning in of rond Putte? Prima! Tim Building leidt jouw bouwproject van a tot z in goede banen!

Maak kennis met onze klantgerichte aanpak!

Expertise binnen handbereik in Putte en omstreken

Tim Building is dé gevestigde waarde als het gaat om bouwen, verbouwen en renoveren! In en rond Putte vind je dan ook enkele van onze prachtige realisaties. Hoe we die gevestigde waarde geworden zijn? Simpel: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Eerst en vooral bestaat het team van Tim Building uitsluitend uit deskundige, gepassioneerde mensen. We weten van aanpakken en kennen onze stiel door en door. Daarbij verliezen we het klantencontact niet uit het oog. We zijn de bouwvakkers die, letterlijk, dicht bij de klant staan.

We luisteren geïnteresseerd naar jouw verhaal, jouw dromen en jouw verwachtingen. We brengen alles in kaart en gieten dat in een duidelijk concept op maat. En dan begint voor ons het échte werk! Tijdens het bouwproject vertellen we je graag waar we op dat moment mee bezig zijn. Je wilt de voortgang van jouw droomstulpje toch van dichtbij volgen, nietwaar?

Winddichte ruwbouw of kant-en-klaar-woning? Vanaf de fundering tot een feilloos geïsoleerd dak: Tim Building is jouw metgezel doorheen het ganse bouwproces. We hanteren een efficiënte, klantgerichte, no-nonsense aanpak die je tijd, geld én een hoop kopzorgen bespaart.

Bouwonderneming Tim Building: enkele héél goede redenen om voor ons te kiezen

Bouwen in vertrouwen - daar staan we bij Tim Building garant voor. Geen enkele bouwklus gaan we uit de weg, integendeel! In elk project – klein, groot, nieuwbouw of renovatie – leggen we onze ziel en onze passie. Dat weerspiegelt zich in een piekfijn resultaat dat gezien mag worden!

Dus wààrom kiezen voor Tim Building?

  • Jouw wensen en verwachtingen zijn altijd ons uitgangspunt. Jij bepaalt de koers die we varen!
  • Je geniet op elk moment van een professioneel team dat aangestuurd wordt door een ervaren ploegbaas. Elke dag opnieuw zet iedereen zijn of haar beste beentje voor om van jouw project een pareltje te maken. Vanaf de eerste schop in de grond tot het laatste accent: Tim Building is jouw rechterhand van begin tot eind.
  • Je krijgt een vaste contactpersoon toegewezen gedurende het hele bouwproject. Heldere communicatie, correcte coördinatie en een strakke, haalbare planning zorgen voor een vlekkeloos parcours.
  • Onze grootste kernwaarde? Het creëren van unieke klantbelevingen. Uitmuntende kwaliteit en degelijke service zijn basisvoorwaarden, toch?
  • Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Dat merk je in elke steen die we leggen en elk woord dat we zeggen.

Zie je je huis al staan? Vraag nu een offerte aan voor je droomproject!

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan