Tim Building bouwt voor u

Bouwaannemer in Ranst voor winddichte ruwbouw en kant-en-klaar projecten

Precisiemetselwerk, rioleringswerken, dakconstructies, …. Het zijn maar enkele termen uit het uitgebreide jargon van Tim Building, specialist in winddichte ruwbouw (casco), renovatie en kant-en-klaar projecten. Bouwspecialisten die al uw administratieve zorgen wegnemen en luisteren naar wat u wil.

Kwalitatieve oplevering

Van fundering tot dak: alles in één hand

Bij een winddichte ruwbouw levert Tim Building uit Ranst uw nieuwbouw winddicht (casco) op, dus voorzien van alle buitenschrijnwerk, inclusief deuren en ramen en structurele dakwerken. Na de overeenkomst verzorgen wij dus alles, van de fundering tot het dak. U weet op voorhand precies waar u aan toe bent, hoe uw bouwproject zal verlopen, met welke materialen we werken, enzovoort. Bouwen zonder zorgen, dat is niet voor niets onze slogan.

Bouwen in alle vertrouwen

Tim Building is bouwen in de breedste zin van het woord

Bij Tim Building denken we niet in stenen en cement, maar in oplossingen. Ons team zorgt voor een correcte afwerking en opvolging; Werken bij ons is bouwen in de breedste zin van het woord. Met oog voor kwaliteit en met opvolging van een team ervaren bouwspecialisten. Bouwvakkers met een passie voor de stiel. Mannen die weten wat het vak inhoudt en die van uw project uw nieuwe thuis maken.