Tim Building: jouw aannemer voor nieuwbouwprojecten in Ranst

referentie voor jouw prestigieuze nieuwbouwprojecten in Ranst, winddichte ruwbouw, renovaties, sleutel-op-de-deur projecten en meer bouwprojecten? Ongetwijfeld Tim Building! De bouwwereld? Die kent namelijk geen geheimen meer voor ons team van metsers, ploegbazen, werfleiders en planners. Ieder bouwproject wordt tot in de kleinste details uitgewerkt en dat op een professionele manier én met doorgedreven kennis van zaken!

Zoek je een professionele bouwonderneming in Ranst? Kies voor Tim Building!

Van fundering tot dak: wij doen het voor jou in Ranst en omstreken

Bouwen zonder zorgen, daar gaat het om bij Tim Building. Kies je bijvoorbeeld voor een winddichte ruwbouw? Dan kan je rekenen op een casco-woning die voorzien is van alle buitenschrijnwerk, van ramen en deuren én van de structurele dakwerken!

Al van bij aanvang van de overeenkomst weet je precies wat je van onze werkmannen bij Tim Building mag verwachten. Het verloop van de werken, de keuze van de materialen en de totale kostprijs van jouw bouwproject in Ranst worden namelijk vooraf bepaald en met jou overeengekomen. Geen verrassingen achteraf en geen kleine lettertjes dus, maar heldere communicatie en een transparante aanpak!

Bouwen zonder zorgen? Kies ervoor bij Tim Building!

 

Bouwbedrijf Tim Building gaat voor een all-in aanpak voor jouw bouwproject

Bouwen in vertrouwen bovendien mag je overigens letterlijk nemen. Onze ploegbazen met hun teams, onze werfleiders, onze planners én onze zaakvoerder Tim Van Dessel leveren kwaliteit en vakmanschap voor iedere woning. Hoe dan? Door hun passie voor de bouwstiel dag na dag te bestendigen!

Helemaal geïnspireerd? Check onze eerdere realisaties, en je ziet meteen dat kwaliteit, service en betrouwbaarheid niet zomaar lege woorden zijn bij Tim Building. Het zijn onze kernwaarden!

Interesse? Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan!

Kwalitatieve oplevering

Van fundering tot dak: alles in één hand

Bij een winddichte ruwbouw levert Tim Building uit Ranst uw nieuwbouw winddicht (casco) op, dus voorzien van alle buitenschrijnwerk, inclusief deuren en ramen en structurele dakwerken. Na de overeenkomst verzorgen wij dus alles, van de fundering tot het dak. U weet op voorhand precies waar u aan toe bent, hoe uw bouwproject zal verlopen, met welke materialen we werken, enzovoort. Bouwen zonder zorgen, dat is niet voor niets onze slogan.

Bouwen in alle vertrouwen

Tim Building is bouwen in de breedste zin van het woord

Bij Tim Building denken we niet in stenen en cement, maar in oplossingen. Ons team zorgt voor een correcte afwerking en opvolging; Werken bij ons is bouwen in de breedste zin van het woord. Met oog voor kwaliteit en met opvolging van een team ervaren bouwspecialisten. Bouwvakkers met een passie voor de stiel. Mannen die weten wat het vak inhoudt en die van uw project uw nieuwe thuis maken.