Tim Building bouwt voor u

Aannemer winddichte ruwbouw in Kontich

Hehe, u hebt besloten om te bouwen, mooi zo. Maar wie neemt u als aannemer van uw bouwproject? Wie kiest u als architect? Bij Tim Building, aannemer in Kontich en specialist in ruwbouw en winddichte oplossingen, is het eenvoudig. Of u legt uw project in de handen van (een van) de architecten met wie we samenwerken, of u neemt een eigen architect onder de arm. Over één ding mag u zeker zijn: uw bouw is bij deze aannemer in goede handen.

Bouwen zonder zorgen

Van een stevige fundering tot een geïsoleerd dak: bouwen zonder vertraging

Bij Tim Building laat u de volledige planning en opvolging van de werken aan ons over. Hierdoor verloopt het traject stipt en prima op tijd, zonder vertragingen. Bij Tim Building legt u alles in één vaardige hand. Zo hoeft u de diverse fases van een winddichte ruwbouw niet uit te besteden aan verschillende partijen. Met deze unieke aanpak besparen we u heel wat tijd, geld en stress.  Bekijk 5 redenen om te bouwen met Tim Building.

Kwalitatieve oplevering

Eersteklas bouwaannemer in Kontich

De expertise van bouwaannemer Tim Building strekt zich uit over de hele Kontichse regio. Bent u gewonnen voor een woning in hoevestijl, of heeft u meer vibes voor een moderne look? Welke bouwstijl u ook verkiest, wij realiseren uw droomwoning met vakmanschap en liefde voor de bouwstiel.

Heeft u een vraag over de realisatie van uw woning? Neem hier contact op.