Jouw aannemer voor bouwprojecten in regio Kontich!

Je hebt besloten om te bouwen? Mooi, een nieuw hoofdstuk kan beginnen! Maar wie neem je als aannemer? En met welke architect wil je in zee gaan? Bij Tim Building, dé aannemer in Kontich en tevens jouw specialist in ruwbouw en winddichte oplossingen, is het eenvoudig. Je kan ervoor kiezen om jouw project in handen te geven van één van de architecten te leggen waarmee wij samenwerken. Of je neemt een eigen architect onder de arm. Over één ding mag je zeker zijn: jouw (nieuw)bouwproject is bij Tim Building in goede handen!

Bekijk hier onze eerdere realisaties!

Een aannemer zonder vertraging voor jouw bouwproject in Kontich!

Van een stevige fundering tot een geïsoleerd dak? De volledige planning én opvolging van de werken laat je met een gerust hart over aan Tim Building. Jouw (nieuw)bouwproject verloopt stipt én volgens de afgesproken planning - zonder vertraging!

Altijd kunnen rekenen op die ene vaardige én professionele hand? Daar staat Tim Building garant voor. Veel makkelijker voor jou en veel minder zorgen dan dat je voor iedere fase een andere partij moet aanspreken. Besparen op geld, tijd en stress: dat zijn de grote voordelen van een samenwerking met ons bouwbedrijf!

Nog niet overtuigd? Hier kan je de 5 redenen vinden om te bouwen met Tim Building!.

 

De nummer één bouwaannemer in Kontich

Samenwerken met Tim Building is kiezen voor expertise, kennis en ervaring. In de hele regio rond Kontich staan we dan ook gekend als een professionele en vakkundige partner voor alle bouwprojecten!

En warme hoeve in landelijke stijl? Een strakke en moderne woning? Een nieuwbouwwoning in Kontich? Wat jouw wensen en dromen ook zijn, Tim Building maakt ze waar! Het vakmanschap en de passie voor het bouwen uiten zich in ieder afgewerkt project. Bekijk hier welke dromen we al konden waarmaken en laat je inspireren. Bouwen zonder zorgen, dat is de missie van Tim Building.

Vraag snel jouw offerte aan en begin al te dromen van jouw nieuwe woning!

Bouwen zonder zorgen

Van een stevige fundering tot een geïsoleerd dak: bouwen zonder vertraging

Bij Tim Building laat u de volledige planning en opvolging van de werken aan ons over. Hierdoor verloopt het traject stipt en prima op tijd, zonder vertragingen. Bij Tim Building legt u alles in één vaardige hand. Zo hoeft u de diverse fases van een winddichte ruwbouw niet uit te besteden aan verschillende partijen. Met deze unieke aanpak besparen we u heel wat tijd, geld en stress.  Bekijk 5 redenen om te bouwen met Tim Building.

Kwalitatieve oplevering

Eersteklas bouwaannemer in Kontich

De expertise van bouwaannemer Tim Building strekt zich uit over de hele Kontichse regio. Bent u gewonnen voor een woning in hoevestijl, of heeft u meer vibes voor een moderne look? Welke bouwstijl u ook verkiest, wij realiseren uw droomwoning met vakmanschap en liefde voor de bouwstiel.

Heeft u een vraag over de realisatie van uw woning? Neem hier contact op.