Woning in hoevestijl met 3 daken

Het is een opvallende verschijning, dit huis met 3 daken op 3 verschillende niveaus. De woning werd opgetrokken in die typisch, mooie oude hoevestijl. Ook de dubbele garage was een duidelijke keuze van de eigenaar Inne Eynatten.

“De landelijke stijl en een woning in L-vorm was onze keuze, en die van onze architect. Door het gebruik van een typische oranje-bruine recuperatie-gevelsteen kregen we deze karakteristieke hoevestijl. Ik ben er zeer tevreden over, al lijkt de woning wel een beetje groter dan het in werkelijkheid is.”

Winddichte ruwbouw met veel lichtinval

Tim Building zorgde voor een snelle realisatie van een winddichte ruwbouw met fijn en vakkundig metselwerk. Op enkele maanden stond er een mooie, nette woning in deze rustige regio van Kontich.  “We wonen er nu ruim een jaar, het is hier echt super om te wonen. Door de vele ramen is er veel lichtinval.”

Vlotte begeleiding van de architect

Ook de samenwerking met Tim Building ging vlotjes en zonder al te veel hobbels. “Er was duidelijk en veel overleg. Alle bouwmaterialen werden telkens tijdens het weekend op de bouwwerf bezorgd en onze architect werd vlot en goed begeleid. Tim Building werkt met veel passie, en gaat er 100% voor. Mooi gedaan!”