Modern en halfopen Sint-Katelijne-Waver

  • Bouwsoort
    Modern
  • Locatie
    Sint-Katelijne-Waver

Jarenlang al woonden Frank Boeye en zijn gezin in een appartement. Tot hun oog viel op de perfecte bouwgrond in Sint-Katelijne-Waver. Faes Bouwonderneming (later overgenomen door Tim Building) zette er meteen de schouders onder! De ruwbouw overtrof alle verwachtingen van het gezin, en werd omgevormd tot een prachtige nieuwbouw!

Jouw woning neerzetten in deze regio? Eén adres!

 

De perfecte samenwerking voor de nieuwbouw van Frank zijn gezin

“De samenwerking met onze aannemer in Sint-Katelijne-Waver verliep perfect”, vertelt Frank. “Open communicatie en regelmatige werfvergaderingen zorgden voor een nauwe betrokkenheid. We bleven altijd up to date, konden onze vragen direct stellen én konden onze opmerkingen kenbaar maken. Samenwerking op hoog niveau: daar staat Tim Building voor!”

 

Een nieuwbouw in hoevestijl in Sint-Katelijne-Waver

Een woning in hoevestijl met de typische warme uitstraling, maar toch met een moderne touch en een specifieke gevelsteen. Met dat idee trokken Frank en zijn gezin naar de architect en de aannemer in Sint-Katelijne-Waver.

Het resultaat? Een lage-emissie woning: goed geïsoleerd én met 3-dubbel glas. De 3 slaapkamers, open keuken, zolder en fitnessruimte maakten het plaatje compleet. “Tim Building maakte onze droom waar!”, vertelt Frank.

Benieuwd naar onze expertises? Je vindt ze hier!

 

Tim Building? Top!

“Als we Faes/Tim Building moeten omschrijven? Een competente ploeg die gaat voor kwaliteit en vakmanschap!”, vertelt Frank. “Communicatie en inleving in de plannen van de klant staan centraal en dat merk je aan alles. Een documentje nodig achteraf? Geen probleem en in geen tijd geregeld. Een top service op alle vlakken, zoveel is zeker.

Tim Building inschakelen voor jouw nieuwbouw? Contacteer ons!

 

In het groen wonen in Sint-Katelijne-Waver? Tim Building zorgt ervoor!

Eind 2020 konden Frank en zijn gezin verhuizen naar hun nieuwbouw in Sint-Katelijne-Waver. Elke dag genieten ze nu van de groene omgeving, het contact met de buren en de fietsostrade in de buurt! Een droom die dankzij Tim Building werkelijkheid werd!