10 jaar Tim Building, 10 jaar trots bouwen in vertrouwen!

Hoera! Tim Building mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen! Al 10 jaar lang helpen we dan ook met veel plezier, passie, expertise én trots mee aan het bouwen van jouw droomhuis. Die trend zetten we dan ook graag door in de toekomst. Op naar nog meer bouwen, op naar de komende tien jaar!

Bouwen we binnenkort ook mee aan jouw huis? Contacteer ons!

Zo begon het op de werf voor Tim en zijn team …

Flashback naar 2012 - het jaar waarin het allemaal begon. Tim begon met zijn bedrijf en had 1 doel voor ogen: mensen in zijn buurt helpen met het realiseren van hun droomwoningen. Tot op de dag van vandaag is dit nog altijd het motto van deze aannemer.

“Dat is altijd de kern geweest van Tim Building, en zo zie ik het nog steeds”, zegt Tim. “Ik wil mensen helpen in de buurt. Of we nu een volledige verbouwing op ons nemen, of onze klanten bijstaan in bepaalde expertise - het doel is altijd geweest om met hen mee te bouwen aan hun droomhuis. Een missie waar we de laatste jaren echt in geslaagd zijn!”

“Bij grote bouwwerken zoals huizen en boerderijen kan je met kleine details echt een verschil maken. En dat geeft enorm veel voldoening”, aldus Tim. “We zijn dan ook bijzonder fier op de realisaties waar we de laatste 10 jaar aan mochten helpen. De verscheidenheid aan dingen die we al hebben mogen doen, maakt het voor ons ook nog steeds erg boeiend.”

Over ons team; uitgebreid personeelsbestand, uitgebreide expertise!

De laatste jaren kon Tim Building dan ook flink uitbreiden. Waar Tim in het begin samen met 2 collega”s zelf op de werf stond, is ondertussen plaats gemaakt voor een team van 15 bouwexperts, allemaal met hun eigen set aan skills en ervaring.

Tim Building groeide uit tot een vaste waarde. In 2019 namen ze dan ook het bouwbedrijf Faes over - een andere vaste waarde in Lint. “Faes bestond al 40 jaar, en had heel wat sterke metsers met tonnen ervaring in dienst”, aldus Tim. “Zij zijn dan ook de perfecte aanvulling in zowel teamleden als expertises voor ons team geweest.”

“Samen kunnen we van elk bouwwerk een pareltje maken! Bovendien is men nu ook in Lint en omstreken gemotiveerd om te kijken naar Tim Building als aannemer. Beter hadden we het ons niet kunnen wensen!”

 

Benieuwd naar de expertises van Tim Building? Bekijk het hier!

Uw helpende bouw-hand en aannemer in Lier, Lint en omstreken - ook in de toekomst!

Om zich volop te kunnen focussen op de toekomst van Tim Building, waren ook na 2019 nog extra handen nodig. Enter: nieuwe vaste werfleider Patrick Huybrighs - mee het brein in het dagelijkse reilen en zeilen op de werven van Tim Building.

Tim Renting komt eraan!

Ook voor de toekomst zijn er grote plannen. “In het najaar van 2022 zouden we graag beginnen met het uitlenen van bouwmateriaal. Zo kunnen we mensen in de buurt helpen aan gereedschap van hoge kwaliteit. Betonmolens, metselbenodigdheden …  We willen er graag voor zorgen dat we mensen ook daar lokaal mee kunnen helpen.

Grote plannen, maar de ambitie van Tim Building blijft dezelfde. “Onze alom bekende persoonlijke aanpak is nog steeds key, dat zal ook zo blijven. Hoe groot het team ook wordt, en naar welke regio’s we in de toekomst ook willen trekken - we blijven graag persoonlijk betrokken bij elk bouwproject en vooral kwalitatieve projecten neerzetten ”, vertelt Tim. “Want het is net door die persoonlijke aanpak dat we jouw droomhuis kunnen blijven bouwen. Laat dat nu net hetgeen zijn wat we het allerliefste doen!”

 

Bouwen we binnenkort ook mee aan jouw huis?