Bouwbedrijf Tim Building maakt jouw bouwdromen waar in Berlaar!

Kiezen voor Tim Building - da’s kiezen voor een tof team van vakmensen met doorgedreven kennis en expertise in de verschillende bouwdomeinen. We plaatsen nieuwbouwwoningen volgens de recentste normen inzake isolatie en duurzaamheid. We zorgen voor casco-afwerking, realiseren prachtige renovaties en zijn jouw partner voor kleine en grote verbouwingen!

Maak kennis met Tim Building: jouw bouwpartner in Berlaar!

 

Bouwen en verbouwen in vertrouwen met aannemer Tim Building

Een huis is pas echt een thuis als het voldoet aan al je wensen.

Is het voorzien van alle comfort? Zijn er degelijke kwaliteitsmaterialen gebruikt? Is de indeling naar wens? Welke bouwtechnieken zijn vandaag populair? Om al deze aspecten tot in de details te benaderen, is een vakspecialist nodig die met je meedenkt!

De mogelijkheden inzake bouwen en verbouwen zijn vandaag eindeloos. Een open, halfopen of gesloten winddichte ruwbouw? Of verkies je een kant-en-klaarwoning of een tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwwoning? Wat jouw bouwproject ook inhoudt: Tim Building levert kwaliteit, elke steen opnieuw. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Bekijk snel het recentste nieuws over Tim Building en doe inspiratie op voor jouw nieuwbouwwoning! 

Een aannemer met een hart voor bouwen en verbouwen!

Zaakvoerder Tim Van Dessel heeft z’n hart verloren aan Berlaar en omstreken. Dit pittoreske dorp mag dus zeker niet ontbreken op het lijstje van favoriete bouwplekken! Elke realisatie, waar ook gelegen, weerspiegelt telkens weer de liefde voor het vak.

Tim kijkt dan ook telkens weer vol trots naar zijn team: de makers van ieder kunstwerk. Metsers, werfleiders, en ploegbazen vormen samen een hechte kliek van een 15-tal specialisten. Hun passie voor bouwen en verbouwen maakt Tim Building tot het ijzersterke bouwbedrijf dat het vandaag is. We zijn dé referentie voor kwalitatief, duurzaam én zorgeloos bouwen en verbouwen in Berlaar en omstreken!

Jouw bouwproject in Berlaar realiseren? We maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Bouwbedrijf in Berlaar en omstreken met een missie!

Wat vind je van onze eerdere realisaties? Voel je de passie die onze mensen dagelijks in hun werk leggen? Om lid te worden van de Tim Building-familie moet je uiteraard onze krachtige missie delen, elke dag weer.

Waarom we zo fier zijn op ons werk? Omdat kiezen voor Tim Building een doordachte keuze is. Kiezen voor kwaliteit, service én betrouwbaarheid bij één zelfde partner, da’s zorgeloos je bouwproject aanvangen, doorlopen én afronden. Met heel veel goesting gebruiken we elke dag opnieuw onze kennis en ervaring om te bouwen aan jouw geluk (en het onze, want mogen doen wat we graag én goed doen: da’s òòk geluk!).

Droom alvast weg bij de gedachte dat jouw nieuwe of gerenoveerde woning binnenkort realiteit zal zijn! Doe inspiratie en ideeën op, bespreek ze met onze bekwame mensen en samen komen we zo tot prachtige resultaten waar we trots op zijn. Wij: dat zijn wij van Tim Building en jij. Samen brengen we jouw ideeën tot leven!

Zie je je droomwoning al voor je? Contacteer Tim Building om die droom tot leven te brengen!

All-in aannemer regio Duffel: duurzaam bouwen is onze passie

Van winddichte ruwbouw tot kant-en-klaar

Wie ons inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Dit bouwbedrijf specialiseert zich in particuliere woningen en appartementen in Duffel en omliggende gemeenten. Met passie en planning werken onze vakspecialisten aan uw duurzaam bouw- of renovatieproject (ruwbouw, winddicht, kant-en-klaar, …).

Het juiste adres voor verbouwingen in Duffel: Tim Building

Bouwen en renoveren

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. De werfleider en ploegbazen van Tim Building zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en zijn, samen met hun teams en met zaakvoerder Tim Van Dessel, van vele markten thuis.

Als erkend aannemer voert Tim Building uw bouw- en verbouwingswerken uit zoals contractueel overeengekomen. Bij Tim Building heeft u één contactpersoon die u bijstaat op technisch vlak en voor helderheid zorgt vanaf bouwplan tot oplevering. Het resultaat? Een (winddichte) ruwbouw, een nieuw huis of een renovatie, helemaal zoals u het wenst.

Vraag hier uw offerte aan